Te confrunti cu celulita si kg in plus? Alege pachetul de slabit cu 90 proceduri de la elegantul centru Forever20! Tonifiere si remodelarea siluetei cu o combinatie imbatabila de proceduri – Dermotherm, Radiofrecventa, Electrostimulare, Cavitatie, Presodrenaj, Ultrasunete.

Lei 715 În loc de 1.700,00 Lei Cupoane comandate 12 Oraș Bucuresti
Discount 58% Site Valabil încă 26 de ore

informații

Dermoterm Endermologia este una dintre cele mai revolutionare terapii cu puternic efect anticelulitic. Trateaza cu sucess celulita fibroasa si grasimea profunda, declanseaza lipoliza (eliminarea grasimii) din adipocite determinand ruperea si eliminarea acidurilor grase.
ENDERMOLOGIE
Endermologia este una dintre cele mai revolutionare terapii cu puternic efect anticelulitic. Trateaza cu sucess celulita fibroasa si grasimea profunda, declanseaza lipoliza (eliminarea grasimii) din adipocite determinand ruperea si eliminarea acidurilor grase.
Stimuleaza fibroblastele, intarind reteaua de sustinere de colagen si fibrele de elastina, rezultatul constand intr-o piele tonifiata si ferma.
Remodeleaza si contureaza corpul actionand direct asupra grasimii depusa neuniform, intanzand pielea si eliminand aspectul de coaja de portocala.
Actiunile directe ale acestui tratament sunt: tratarea celulitei chiar si in cele mai avansate stadii, intinderea tesuturilor, stimularea sistemului limfatic, imbunatatirea microcirculatiei, eliminarea retentiei de apa. Aceste rezultate se reflecta in conturarea corpului, fermitatea si elasticitatea pielii.
Rolele folosite in aceasta tehnologie actioneaza independent, in acelasi sens sau opus, cu o viteza de rotatie identica sau diferita, in timp ce vacuumul aspira fin, ridicand tesutul.
Atunci cand ambele role sunt directionate spre interiorul dispozitivului, ele declanseaza lipoliza in adipocite, provocand distrugerea si eliminarea acumularilor de grasime. Miscarea lor spre exteriorul dispozitivului duce la intarirea stratului de colagen si a fibrelor de elastina, efectul imediat fiind tonifierea pielii. Cand cele doua role se misca in directii opuse, are loc remodelarea corpului si netezirea pielii. Dupa tratament pielea este ferma si catifelata.
Tratamentul efectiv, dureaza intre 30 si 60 minute, in functie de numarul si marimea zonelor tratate. Terapeutul se va concentra pe zonele cu probleme, dar nu se vor neglija nici celelalte zone, asigurand astfel stimularea generala a circulatiei si eliminarea apei reziduale.
Rezultatele vizibile apar dupa 2 – 3 tratamente. Acestea se pot efectua intr-o saptamana. Sunt necesare 10 – 15 sedinte pentru a ajunge la rezultatul dorit, apoi tratamentele de intretinere se pot face la un interval de 10 – 15 zile.
Endermologia se poate combina si cu alte proceduri de slabire si remodelare corporala. Astfel celulita se defibrozeaza cu ajutorul endermologiei, se topeste cu ajutorul impachetarilor apoi se dreneaza prin presoterapie.
Beneficiile tratamentului endermologic sunt: - recontureaza corpul si reduce volumul prin eliminarea grasimilor si toxinelor;
- mareste elasticitatea, flexibilitatea si fermitatea pielii;
- stimuleaza celulele responsabile de crearea de colagen si elastina;
- trateaza orice stadiu al celulitei;
- defibrozeaza tesuturile;
- imbunatateste vascularizarea tesuturilor;
- stimuleaza circulatia limfo – venoasa.
RADIOFRECVENTA
Radiofrecventa tripolara este una dintre tehnicile cele mai eficiente in tratamentul imbatranirii cutanate, si a remodelajului corporale.
Reprezinta generatie a 3-a de aparate pentru tratamente cutanate estetice care utilizeaza curentii electrici de inalta frecventa.
Scopul creerii generatiei a 3-a de aparate care utilizeaza radiofrecventa tripolara a fost cel al terapiei estetice de remodelaj corporal, crestere a tonusului cutanat, reintinerire si topire a depozitelor de grasime.
Tratamentul este foarte placut, producand o foarte usoara incalzire a zonei tratate, ce genereaza o stare de bine si de relaxare.
La nivelul dermului undele de inalta frecventa provoaca o contractie a fibrelor de colagen si elastina, care intind pielea.
Concomitent cu aceasta contractie are loc si drenajul grasimilor din celulele grase. Daca la vechile aparate ce foloseau radiofrecventa, zona tratata se incalzea foarte mult, uneori chiar inrosind pielea – noua generatie aduce un plus prin eliminarea completa a acestui disconfort, caldura penetrand doar straturile profunde iar pielea neefiind agresatata absolut deloc – astfel tratamentul fiind unul foarte confortabil, pielea incalzindu-se doar putin si neinrosindu-se deloc. Prin repetarea sedintelor de tratament se imbunatateste regenerarea de de fibre de colagen si elastina, rezultatul fiind o piele ferma, remodelata, tonifiata si intinerita.
Rezultatele se vad de la prima sedinta. Dupa cateva saptamani de tratament pielea este mai neteda, mai ferma, tonifiata si cu o structura imbunatatita.
Remodelajul zonei tratate se continua timp de mai multe luni dupa oprirea tratamentului.
In timpul tratamentului straturile interioare ale pielii se incalzesc. Odata ce se ajunge la temperatura optima, colagenul se ridica si ofera fermitate pielii, in acelasi timp formandu-se colagen nou in profnzime.
Tratamentul cu radiofrecventa este o metoda noninvaziva prin care se reduc depozitele localizate de grasime; este nedureros, suprafata pielii ramane intacta, actiunea tratamentului avand loc in profunzime.
Ceea ce este spectaculos in tratamentul cu radiofrecventa este conturarea si redefinirea liniilor siluetei, tonifierea instantanee, netezirea si ridicarea tesuturilor fara a le leza.
La nivel corporal, rezultatele tratamentului cu radiofrecventa sunt: eliminarea celulitei, reducerea grasimii localizate, eliminarea toxinelor si lichidelor, refacerea conturului corporal, tonifiere profunda, stimularea producerii de colagen, reducerea vergeturilor, imbunatatirea metabolismului celular.

Locație