VelaShape cea mai apreciata tehnologie de slabit din Europa! Alege pachetul cu Laser Dioda 980 nm – slabire localizata cu tratament ultramodern premiat international! Laserul micsoreaza adipocitul, VelaShape trateaza pielea lasata, reduce circumferinta si celulita din zonele tratate!

Lei 580 În loc de 1.100,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Bucuresti
Discount 47% Site Valabil încă 4 ore

informații

Ce este VelaShape?
VelaShape este un tratament de remodelare corporala non-invaziv cu rezultate deosebite in reducerea circumferintei si a celulitei zonelor tratate. Acesta va ajuta sa obtineti un corp remodelat si bine conturat in cca. 3 sesiuni de tratament, facandu-va sa aratati si sa va simtiti mai tanara. Cel mai important aspect este ca face toate acestea fara sa creeze vreun disconfort.
Cum actioneaza VelaShape?
Tehnologia VelaShape combina razele infrarosii, radiofrecventa bipolara si vacuumul pentru incalzirea in profunzime a celulelor grase, a tesutul conjunctiv si a fibrelor de colagen. Acest mod de incalzire stimuleaza formarea de noi fibre de colagen si elasten si are ca efect reducerea localizata a laxitatii pielii, circumferintei si o imbunatatire generalizata a structurii si texturii pielii.
Tratamentul anticelulita cu VelaShape poate fi efectuat pe gat (sub barbie), brate, copase, fese si talie. Majoritatea pacientelor descriu tratamentul cu VelaShape ca pe o incalzire a tesutului in profunzime, parametrii tratamentului fiind usor ajustabili pentru asigurarea unei experiente placute. Senzatia de caldura poate fi resimtita pana la cateva ore dupa incheierea sedintei, iar la unele femei pot aparea pete rozalii in zona de tratament care pot persista pana la cateva ore.
Top 3 beneficii VelaShape
1. Reducerea non-chirurgicala a grasimii chiar si pentru cea persistenta in ciuda eforturilor depuse pentru slabire prin actiunea combinata a radiofrecventei si razelor infrarosii care topesc grasimea fara sa dauneze tesuturilor adiacente.2. Imbunatatirea tonusului pielii si reducerea celulitei prin stimularea producerii de colagen prin incalzirea usoara a pielii si tesuturilor cu efect vizibil asupra texturii si fermitatii pielii.3. O completare a procedurilor de remodelare corporala pentru ca poate fi folosita in combinatie cu liposuctia chirurgicala, cu radiofrecventa hexapolara sau criolipoliza sporind si definitivand rezultatele.
Laser dioda 650/ 980nm LIPO Slim este un sistem de tratament de lipoliza cu laser folosit pentru slabire localizata si reducerea celulitei. Acest tip de laser intra in categoria laserelor LLLT-LOW LEVEL LASER THERAPY, care conform ultimelor studii pot conduce catre o pierdere semnificativa in centimetri, in cateva saptamani de tratament, cu rezultate vizibile si de lunga durata.
Simplu si usor de folosit, LIPO SLIM LASER este un laser inovator destinat slabirii localizate pe diferite zone tinta: abdomen, brate, solduri, fese.
980nm - maxim de putere pentru un lipolaser non-invaziv,
LIPO SLIM livreaza energie termica in celulele grase determinand initierea procesului de lipoliza.
Moleculele mari de trigliceride se vor transforma in molecule de acizi grasi si glicerol cu dimensiuni mici. Acestea sunt angrenate in sistemul limfatic, vor fi metabolizate si eliminate din orgasnim.
Beneficiul acestui proces de lipoliza cu laser pentru slabire localizata este diminuarea in volum a zonelor tratate.
Tehnologia Lipo Slim, care foloseste Laser Dioda de 650nm si 980nm, creeaza un semnal chimic la care celulele de grasime raspund prin deschiderea porilor membranei celulare, descompunerea trigliceridelor in glicerol, apa si acizi grasi liberi. Faza urmatoare a tratamentului presupune eliminarea acestora prin canalele membranei celulare. Razele laser modifica permeabilitatea membranelor adipocitelor si in acest fel globulele de trigliceride sunt eliberate in lichidul interstitial, de aici ajung in sange si sunt metabolizate.
Tratamentul permite eliminarea grasimii localizate si conturarea unui corp frumos. Pad-urile laser actioneaza extern asupra tesutului adipos, prin piele, fiind necesare, in functie de zona, 30, 40, 50 minute de tratament localizat. Laserul dioda 980 nm activeaza chiar si metabolismele mai lenese, ducand la o lipoliza a stratului adipos de adancime. Laserul nu afecteaza tesuturile din jur cum ar fi vasele de sange, nervii, pielea etc.; unda laser patrunde in profunzime, avand actiune stricta doar asupra adipocitelor (celulor de grasime), terapia fiind total neinvaziva, nedureroasa, foarte sigura si lipsita practic de efecte adverse.
Lungimea de unda a laserului de 650nm-660nm este perceputa ca o lumina rosie care poate patrunde in organism pana la 8-10mm, activarea eficienta si repararea celulelor, stimuleaza metabolismul celular, pentru stimularea biochimica a celulelor superficiale si a fluxului de sange (hiperemie).
Tesutul pielii nu va fi ranit si are, de asemenea, functia de a stimula meridianele corpului intr-un mod sanatos.
Rezultate si beneficii:
✅slabire in centimetri
✅creste elasticitatea si tonusul pielii
✅topirea adipozitatilor localizate
✅activarea metabolismului celular
✅tratament non-invaziv
✅sigur si nedureros-tratament nedureros pentru celulita de toate gradele

Locație