Te confrunti cu aspectul inestetic de coaja de portocala? Tonifiaza-ti silueta cu pachetul de 15 sedinte Drenaj Limfatic si Electrostimulare de la Aquamarine Beauty Centre! Aspectul celulitei este redus, iar tu iti recapati fermitatea cu cele mai eficiente terapii!

Lei 99 În loc de 250,00 Lei Cupoane comandate 21 Oraș Bucuresti
Discount 60% Site Valabil încă 3 zile

informații

Electrostimularea este o terapie ideala pentru tratarea celulitei! Foloseste curentul de joasa intensitate pentru a stimula musculatura similar exercitiilor de fitness (In doar cateva zeci de minute echivalezi zeci de ore petrecute la sala, fara a depune nici un efort!) contribuind la arderea caloriilor, tonifiere, imbunatatirea circulatiei sangvine si limfatice si implicit accelerand detoxifierea.
Drenajul limfatic - este un masaj special, care ajuta la eliminarea lichidelor in exces, a toxinelor,  pe care limfa le aduna si purifica, odata cu traversarea ganglionilor, inainte de a intra in circuitul sangvin.
Masajul favorizeaza, de asemenea, acumularea in capilarele limfatice a tuturor reziduurilor prezente in tesuturi si celule, elimina staza limfatica, stimuleaza globulele albe (limfocite) care sunt esentiale pentru apararea organismului impotriva imbolnavirii.
Efecte majore: stimuleaza sistemul imunitar, slabire,  elimina staza limfatica, celulita, retentia de apa, nodulii mamari,  detoxifiaza organismul prin eliminarea toxinelor, scurteaza la jumatate timpul de vindecare in urma unor traumatisme (fracturi, operatii de extirpare, etc.).

Locație