Elimina ridurile si liniile fine cu tratamentul preferat al vedetelor de la Hollywood: Terapia Vampir PRP si 10 fire PDO mono faciale! Descopera secretele unui ten perfect cu o metoda revolutionara, fara efecte adverse si cu rezultate spectaculoase!

Lei 1.250 În loc de 2.500,00 Lei Cupoane comandate 12 Oraș Bucuresti
Discount 50% Site Valabil încă 3 zile

informații

Firele resorbabile PDO au efect de lifting subdermal si reprezinta o terapie estetica non-chirugicala si non-invaziva. Procedura este simpla si rapida, stimuleaza actiunea fibroblastelor si nu este dureroasa, realizandu-se sub anestezic local. Acestea produc fibrozarea tesuturilor din zona, dand nastere colagenului de tip I si III. Aria de aplicare a firelor este Sistemul Muscular Superficial Aponeurotic (SMSA), mai precis HIPODERMUL.
Tratamentul cu fire resorbabile PDO presupune introducerea unor ace fine incarcate cu mini fire de polidoxanona (PDO) care raman in piele odata ce acele sunt indepartate. PDO este un material extrem de sigur, folosit in mod obisnuit in chirurgia cardiaca. Este resorbabil in totalitate, nu produce reactii alergice si nu are efecte secundare.
Terapia PRP este sigura atat din punct de vedere al recoltarii, cat si din punct de vedere al injectarii acestuia. Kit-ul respecta toate normele legale in vigoare.
Dupa tratament este indicat sa se evite expunerea la soare pentru cateva zile.
Beneficiile Terapiei PRP:
incetineste si regenereaza tesuturile in profunzime
trateaza anumite probleme sau afectiuni ale pielii (acnee, pete)
produsul injectat este sigur (NU produce alergii sau infectii)

Locație