Rejuvenare faciala cu Microneedling Dermapen si Mezoterapie topica! Tratament cu efect antirid puternic pentru o piele intinerita! Nu rata oferta cu reducere si lasa-te pe mana expertilor de la clinica eleganta INSIDE, zona Militari!

Lei 600 În loc de 1.200,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Bucuresti
Discount 50% Site Valabil încă 3 zile

informații

Dermapen este un dispozitiv innovator sub forma de stilou are un cap cu 11 ace sterile de unica folosinta, ce executa mii de micro-intepaturi. Aceste ace vibreaza, diminuand senzatiile neplacute.
Nivelul de patrundere al acestor ace se adapteaza nevoilor specifice fiecarui pacient in parte, putand fi ajustat de la 0,5 mm pana la 2,5 mm si efectueaza pana la 1000 de microintepaturi/secunda.
Datorita actiunii pe verticala, acele patrund usor in piele reducand riscul de sangerare.
Tratamentul cu Dermapen foloseste microace care penetreaza tesutul, stimuland astfel productia de colagen pentru o imbunatatire a texturii pielii, micsorarea porilor si reducerea vizibila a ridurilor.  Impactul este minim asupra epidermei, durerea si disconfortul sunt reduse si astfel tratamentul se poate efectua si in zonele sensibile ale fetei.
Beneficiile Tratamentului cu Dermapen:
imbunatateste aspectul vergeturilor
reduce dimensiunea porilor
imbunatateste textura pielii
reduce liniile fine si ridurile
se poate folosi si pe o piele cu rozacee, cuperoza sau acnee
Tratamentul cu Dermapen nu este dureros, iar o sedinta dureaza aproximativ 30 de minute.
Se recomanda 1 sedinta/ luna.
Numarul de sedinte necesare difera  la fiecare persoana in partem in functie de zona tratata si complexitatea tratamentulu

Locație