LIPOSONIX – tratament remodelare de ultima generatie cu ULTRASUNETE de mare intensitate! Topeste celulita si centimetri in plus si te ajuta sa slabesti in circumferinta RAPID! Scapi de 1 masura la haine cu tratament pentru 1, 2 sau 3 ZONE la White Beauty Center!

Lei 399 În loc de 899,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Timisoara
Discount 56% Site Valabil încă 2 ore

informații

LIPOSONIX = 1 tratament – 1 ora, Minus o marime la haine
LIPOSONIX este o noutate absoluta pe plan mondial in remodelarea corporala. Singurul aparat din lume ce inlocuieste cu brio lipoaspiratia chirurgicala distrugand efectiv celulele adipoase. Acum nimic mai simplu, rapid si nedureros.
Aparatul are rolul de a distruge definitiv celulele grase si totodata ajuta la scarea centimetrilor in plus (1-2 masuri la haine).
Slabeste acum cu LIPOSONIX – tratament remodelare de ultima generatie cu ULTRASUNETE de mare intensitate! Topeste celulita si centimetri in plus si te ajuta sa slabesti in circumferinta RAPID! Scapi de 1 masura la haine cu tratament pentru 1 sau 2 zone.
De asemenea, tratamentul stimuleaza preoducerea de colagen nou. Dupa sedinta cu Liposonix, tesutul de la suprafata capata pana la 30% mai multa fermitate datorita ultrasunetelor. Efectul final se va vedea dupa 8-12 saptamani de la sedinta (de atat timp are nevoie corpul pentru a metaboliza grasimile distruse).
Este nevoie de o singura sedinta pentru a pierde intre 2 si 5 cm circumferinta. Pe aceeasi zona se poate lucra dupa 3 luni, daca mai este necesar.
Tratamentul Liposonix se aplica pe zonele in care tesutul adipos incapatanat nu cezeaza altor metode de slabit si remodelare corporala (abdomen, solduri, fese, coapse, brate, picioare sau alte zone cu surplus de grasime mai mare de 2 cm).
Majoritatea subiectilor au raportat cele mai vizibile imbunatatiri in zona abdomenului.
Tratamentul Liposonix este adresat persoanelor aproape de greutatea normala, dar care nu reusesc sa elimine grasimea din anumite parti ale corpului.

Locație