Da jos celulita prin metoda noninvaziva, nedureroasa, cu eficienta maxima – ELECTROSTIMULAREA! Beneficiaza de 10 sedinte la Angel Rose Dristor si scapa de grasimile acumulate in zonele problema! Pentru un plus de fermitate poti utiliza mai multe vouchere

Lei 70 În loc de 250,00 Lei Cupoane comandate 13 Oraș Bucuresti
Discount 72% Site expirat

informații

Electrostimularea este o procedura sigura si simpla prin care micro curentii sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulandu-i sa lucreze similar exercitiilor de gimnastica. Muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca si sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite.
Electrostimularea este echivalentul unui fitness intensiv, expertii evaluand ca, o sedinta de electrostimulare la intensitate ridicata, echivaleaza cu patru ore de gimnastica fara intrerupere. Rezultatul?
Muschii devin mai fermi iar grasimile sunt diminuat, dupa 10 sedinte se poate vorbi de o slabire in centimetri iar dupa aproximativ 30 de sedinte se obtine un efect similar cu cel din urma unei liposuctii. Sunt recomandate trei-patru sedinte pe saptamana.
Electrostimularea inlatura grasimea nedorita, imbunatateste aspectul fizic, intareste si defineste musculatura, inlatura stresul si durerile musculare, reeduc muschii dandu-le fermitate, ajuta in tratamentul artritei, a reumatismului si asigura o viata sanatoasa prin usurarea fluxului sangvin si prin arderea grasimilor atat de nocive organismului.

Locație