Rezultate vizibile imediat, SLABIT SI TONIFIERE cu RADIOFRECVENTA tripolara, Presodrenaj si Fast Slim! Da jos aripioarele si elimina celulita cu 15 proceduri imbatabile cu eficienta maxima, la centrul de lux Forever20, Floreasca!

Lei 395 În loc de 850,00 Lei Cupoane comandate 7 Oraș Bucuresti
Discount 54% Site Valabil încă 41 de ore

informații

Radiofrecventa tripolara reprezinta o tehnologie de ultima generatie, ultraeficienta, in  tratamentul imbatranirii cutanate.
Undele de radiofrecventa actioneaza cu termolipoliza selectiva pentru a trata si infrumuseta pielea din interior. Acestea conduc o temperatura ridicata in profunzimea tesuturilor (ajunge pana la 60-65 grade in interiorul tesutului, in timp ce la suprafata pielii atinge doar 40-42 grade). Are loc contractia fibrelor de colagen si elastina, care intind pielea si actioneaza precum un corset. Concomitent cu aceasta contractie are loc si drenajul grasimilor din celulele grase ce duce la reducerea depozitelor de grasime.
Tratamentul corporal cu radiofrecventa tripolara contureaza si redefineste liniile siluetei, tonifiaza, netezeste si ridica tesuturile. Rezultatele sunt eliminarea celulitei, reducerea grasimii localizate, eliminarea toxinelor si lichidelor, refacerea conturului corporal, tonifiere profunda, stimularea producerii de colagen, reducerea vergeturilor, imbunatatirea metabolismului celular.
Fast Slim este o terapie ce completeaza de minune tratamentul cendermologic, grabind tratarea celulitei! Foloseste curentul de joasa intensitate pentru a stimula musculatura similar exercitiilor de fitness (In doar cateva zeci de minute echivalezi zeci de ore petrecute la sala, fara a depune nici un efort!) contribuind la arderea caloriilor, tonifiere, imbunatatirea circulatiei sangvine si limfatice si implicit accelerand detoxifierea.
Presoterapia sau drenajul limfatic, este tratamentul care se efectueaza cu un aparat special, care are in alcatuire un costum ce acopera abdomenul, mainile si picioarele. El este dotat cu spatii pneumatice in care intra aer cu presiune in etape diferite. Prin alternanta presiunii se realizeaza un masaj ce preseaza pe lantul ganglionar, efectuand astfel drenajul limfatic intr-un mod comod si placut.
Prin presoterapie se elimina toxinele neasimilate de catre organism, toxine care de obicei se acumuleaza la nivel subcutanat, dand pielii un aspect inestetic.
Aceasta procedura consta intr-un preso-masaj care actioneaza asupra ganglionilor limfatici. Este o terapie ce rezolva eliminarea toxinelor neasimilate de organism in timpul procesului de sinteza celulara.

Locație