Bucura-te la maxim de una dintre minunile Orientului: Masajul Japonez SHIATSU! Profita de oferta de la Sandal Spa si vino sa te relaxezi cu ajutorul ritualurilor japoneze! Alege pachetul pentru 1 sau 2 sedinte si paseste pe taramul miraculos al Japoniei!

Lei 65 În loc de 150,00 Lei Cupoane comandate 16 Oraș Bucuresti
Discount 57% Site expirat

informații

Masajul Shiatsu este un mod de relaxare si, in acelasi timp, o modalitate holistica de tratare a organismului. Conform traditiilor asiatice, exista 12 meridiane de energie ale corpului, ce formeaza o adevarata ,,harta” a trupului uman. Presopunctura exercitata in anumite puncte, situate pe ,,harta” corpului, elibereaza tensiunile musculare, enregetice, stimulează imunitatea, previne si amelioreaza diverse afectiuni. Dupa o sedinta de masaj shiatsu te vei simti relaxat si revigorat, oboseala si anxietatea va fi indepartata, durerile si tensiunile musculare vor disparea, iar presiunea arteriala va fi reglata.
Ritualul japonez al scalpului – este o combinatie de presiuni pe puncte de meridian si masaj japonez, avand un efect  calmant/relaxant deosebit. Prin aceasta tehnica de echilibreaza fluxul de energie din jurul capului, se imbunatateste circulatia si imunitatea si stresul este eliminat.

Locație