Tratament BOOST- UP pentru par cu VOLUM EXTRA! Descopera si tu cum poti avea volum la radacina cu cel mai nou tratament minune pe baza de cisteina, de la IHair Keratin! Pachet pentru par mediu sau lung, efectele dureaza pana la 3 luni!

Lei 69 În loc de 100,00 Lei Cupoane comandate 14 Oraș Bucuresti
Discount 31% Site expirat

informații

VolumExtra de la IHAIR KERATIN, un tratament pe baza de CISTEINA, cu o singura aplicare si poți obține un păr cu mult volum la rădăcină. Rezultatul tratamentului persista pana la 3 luni de zile, iar el poate fi repetat cand creste parul. Tratamentul este un produs care modifica textura firului de par, facandu-l sa fie mai umflat, ca dupa coafare/tapare. Firele de păr de la baza scalpului au nevoie de vitalitate și volum. Se lucreaza doar la radacina, pe calota, in zonele in care se doreste un plus de volum sau in tot capul. Tratamentul este recomandat tuturor persoanelor cu părul lipsit de vitalitate, volum, care se îngrașă repede si doamnelor care vor mereu sa fie ingrijite si coafate frumos.
Ce este cisteina? Este un aminoacid neesential, implicat in protectia organismului, este esenţial în formarea pielii, regenerarea părului şi a unghiilor şi în protejarea organismului de efectele alcoolului, fumului de ţigară şi poluării.
In ce consta tratamentul VOLUMEXTRA: kitul contine 2 solutii si 2 tipuri de aplicatori, pentru volum natural sau volum maxim. Tratamentul se efectueaza in salon de personal calificat.
Ce obtii cu tratamentul VolumExtra:
3 luni de volum cu o singura aplicare
Intarirea firului de par cu Cisteina
Modificarea texturii parului la radacina
O coafura care rezista chiar si o saptamana
Un aspect de par bogat si stilizat
Acest tratament este potrivit pentru tine daca:
Parul tau este fin, moale si lipsit de volum
Radacina firului de par se ingrasa repede
Iti speli parul la fiecare 2 sau 3 zile
Taparea si produsele de styling sunt absolut necesare
Coafura rezista foarte putin

Locație