Adio Celulita! Vrei sa slabesti in cm si sa scapi de aspectul de coaja de portocala? Alege solutia imediata, fara diete sau sport! Remodelare corporala cu 82 terapii de slabit: Vacuum, detox la cald, Mezoterapie, Electrostimulare, Crioterapie, Drenaj si gomaj corporal!

Lei 252 În loc de 1.260,00 Lei Cupoane comandate 11 Oraș Bucuresti
Discount 80% Site Valabil încă 3 ore

informații

Vacuumul este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli), prin care se reuseste spargerea si antrenarea celulelor. Prin vacuum este stimulata circulatia sanguina cu pana la 400%, iar productia de colagen creste cu pana la 130%.
Drenajul limfatic este un tratament corporal complementar celor descrise mai sus (si absolut necesar in cavitatie). Prin drenaj se accelereaza microcirculatia si eliminarea reziduurilor nocive, toxinelor si deseurilor metabolice din organism ajutand foarte mult la detoxifierea organsimului.
Electrostimularea este un fitness foarte intens. Musculatura este tonifiata cu ajutorul curentului electric de slaba tensiune ce produce un efect similar asupra muschilor precum exercitiile fizic. Rezultatele sunt  tonifierea siluetei, arderea grasimilor si eliminarea toxinelor.

Locație