Remodelarea corpului si reducerea grasimii cu Lipoliza Laser cu echipamentul LumiSlim cu 18 diode + Drenaj Limfatic cu costum medical, doar la V - Skin Medical Beauty Center! Slabeste GARANTAT, eliminand intre 2 - 4 cm pe sedinta. Tratament fara durere, cu rezultate imediate, naturale si de durata!

Lei 190 În loc de 640,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Bucuresti
Discount 70% Site expirat

informații

Tratament Lipoliza Laser cu echipamentul LumiSlim
LumiSlim reprezinta un tratament inovator pentru reducerea grasimii si remodelarea corpului. Va ofera o cale de a reusi sa pierdeti in greutate si a reface conturul corpului fara durere, ace si timp pierdut. LumiSlim asigura distrugerea instantanee a celulelor grase, nu doar la lichefierea grasimilor astfel cunoscute sub numele de lipoliza. Odata distruse, celulele adipoase nu se vor mai reface.
Nivelurile scazute de energie laser emise de LumiSlim stimuleaza membranele celulei adipoase, schimbandu-le permeabilitatea. Celulele isi pierd forma lor rotunda, iar grasimea intracelulara este eliberata.
Lungimea lunga de unda a laserului ajunge in straturile adipoase din profunzime si le descompune, in timp ce lungimea scurta de unda ajuta la arderea grasimilor si detoxifierea sistemului limfatic, stimuland circulatia si metabolismul celular.
Grasimile trec treptat prin functiile metabolice naturale ale organismului, fara efecte fiziologice daunatoare devenind o sursa de energie pentru organism.
 
Drenajul Limfatic realizat cu ajutorul presoterapiei presupune folosirea unui costum special care imbraca picioarele, abdomenul si bratele. Acest costum este format din mai multe spatii pmeumatice in care aerul patrunde intermitent cu o presiune controlata, realizand in acest fel un masaj prin care se stimuleaza circulatia linfatica si sanguina. Terapia este nedureroasa si extrem de relaxanta.
Drenajul limfatic este special folosit atat in domeniul cosmeticii, dar si pentru tratarea limfedemului, avand ca efect eliminarea excesului de lichid retinut in tesuturi edematiate. In functie de patologie exista tehnici diferite, atat in scop cosmetic, cat si terapeutic.
Beneficii:
Eliminarea toxinelor si a retentiei de apa.
Tratarea celulitei.
Reducerea senzatiei de picioare grele, umflate.
Detoxifierea organismului.
Favorizeaza recuperarea elasticitatii cutanate.
Prevenirea varicelor si a tromboflebitei.
Imbunatatirea vitezei prin nodulii limfatici, procesand un volum mai mare de produsi de catabolism, celule moarte, proteine in exces sau toxine.
Rezultate:
retractia pielii si corectia de contur au fost observate incepand cu primul tratament la aproape toti pacientii; procesul continua si se accentueaza timp de mai multe luni postinterventie.
reduce grasimea localizata, reface conturul corporal, tonifiaza, schimba aspectul pielii si provoaca scaderea a 2-4 cm per sedinta.
tratarea eficienta a zonelor cu grasime persistenta care nu raspunde la dieta si exercitii fizice.
stimuleaza regenerarea colagenului pielii, cresterea tonusului si o textura mai neteda a pielii.
favorizeaza circulatia limfatica, eliminand celulita si reducand fibroza.
creste fermitatea pielii prin formarea de colagen nou.
tratament fara durere, cu rezultate imediate, naturale si de durata.
 

Locație