Oxigen Hiperbaric si Acid Hialuronic – mix imbatabil ELIMINA RIDURILE si curata tenul in profunzime! Combinat cu jetpeel si masca faciala cu produse profesionale Alissa Beauty si Skin Sistem, reda prospetimea si luminozitatea tenului! Nu rata oferta cu REDUCERE!

Lei 78 În loc de 200,00 Lei Cupoane comandate 11 Oraș Bucuresti
Discount 61% Site expirat

informații

Conform studiilor, odata cu trecere anilor, aportul de sange in tesuturi scade, si implicit scade si doza de oxigen care ajunge la nivelul celulelor, lucru ce cauzeaza imbatranirea pielii. Acesta este motivul pentru care pielea nostra trebuie oxigenata in profunzime, nu doar la suprafata!
Tratamentul cu oxigen hiperbaric este o tehnica inovatoare ce consta intr-o infuzie percutanata de oxigen (aerul transformat  in oxigen pur prin hiperbarizare)  si principii active sub forma de ser.
Prin oxigenarea pielii cu ajutorul aerografului prin pori patrund adanc in tesuturi atat oxigen cat si substantele cu efect anti-aging din ser.
Acest tratament ajuta la regenerarea puternica a celulelor pielii, diminuarea pana la eliminarea ridurilor, are efect de detoxifiere, accelereaza metabolismul si ii permite pielii sa absoarba foarte bine serul din fiola.

Locație