LAST MINUTE PASTE la Palatul Brukenthal, Avrig! Prinde ultimele camere libere! Cazare 2 nopti in camera dubla standard, camera la Mansarda, VIP sau VIP Family, PENSIUNE COMPLETA cu preparate savuroase si dejun pascal! Valabil in perioada 26-29 aprilie 2019

Lei 735 În loc de 1.500,00 Lei Cupoane comandate 5 Oraș National
Discount 51% Site expirat

informații

Chiar la poalele Carpatilor Transilvaneni, in centrul orasului Avrig, se situeaza ansamblul arhitectural baroc, unic, al Resedintei de Vara a lui Samuel von Brukenthal. Lasati-va sedusi de farmecul gradinilor baroce din secolul al XVII-lea, care in Transilvania sunt de neintrecut pentru un mini-concediu de neuitat!
Pentru acest hotel nu sunt camere alocate. Inainte de a cumpara, va rugam sa ne contactati pentru a verifica disponibilitatea.
Puteti plasa o comanda (alegeti ca modalitate de plata: transfer bancar/ depunere numerar la ATM sau casieriile Garanti Bank/ plata ramburs), insa nu achitati pana nu se verifica disponibilitatea.
Pentru disponibilitate sau personalizare pachet (numar mai mare de nopti, mai multe persoane, etc.) scrie-ne pe e-mail, pe chat sau contacteaza-ne telefonic (0317828583/ 0317828585) precizand perioada dorita, nr de camere, nr de persoane (adulti respectiv copii).
Camerele modernizate sunt amenajate cu multa grija si bun gust in Orangerie. Cele trei camere VIP sunt camere cu pat dublu, amenajate cu mult stil. Fiecare camera dispune de o baie proprie, cu dus. Camerele sunt dotate cu televizor. Oaspetii nostri au la dispozitie si internet wireless gratuit.

Locație