Piele ferma, fara pic de celulita! Combina 5 sau 10 sedinte de MASAJ anticelulitic sau relaxare cu 5 sau 10 sedinte de ELECTROSTIMULARE si obtii rezultate rapid! Scazi in cm, diminuezi aspectul de coaja de portocala si te tonifiezi fara efort depus la sala!

Lei 200 În loc de 250,00 Lei Cupoane comandate 5 Oraș Bucuresti
Discount 20% Site expirat

informații

Lupta eficient impotriva celulitei si aspectului de coaja de portocala prin masaj anticelulitic! Miscarile precise si energice efectuate de maseuri activeaza circulatia sangvina si limfatica si ajuta pielea sa isi recapete elasticitatea. Dupa cateva sedinte celulita este mult diminuata iar daca vii la masaj regulat, poti scapa in totalitate de ea.
Electrostimularea este o terapie ideala pentru tratarea celulitei! Foloseste curentul de joasa intensitate pentru a stimula musculatura similar exercitiilor de fitness (In doar cateva zeci de minute echivalezi zeci de ore petrecute la sala, fara a depune nici un efort!) contribuind la arderea caloriilor, tonifiere, imbunatatirea circulatiei sangvine si limfatice si implicit accelerand detoxifierea.

Locație