Transforma-ti corpul cu VisionBody! Alege 1 sedinta de antrenament sau opteaza pentru pachet cu 2 sedinte VisionBody si 2 sedinte masaj la alegere. Cea mai avansata tehnologie EMS este ideala pentru slabit, tonifiere si dezvoltare musculara!

Lei 29 În loc de 120,00 Lei Cupoane comandate 4 Oraș Bucuresti
Discount 76% Site expirat

informații

DA CORPULUI TAU O VIZIUNE!
Ce reprezintă VisionBody?
O tehnologie absolut nouă, unică și incomparabilă, o inovație in materie de antrenament prin *EMS (Electro-Stimulare Mulsculara), dezvoltată, construită și certificată in Germania.
Ce ne diferențiază de concurență?
VisionBody este un sistemul revoluționar, un modulator arbitrar de unde electrice -  ce funcționează wireless, diferit, mult mai eficient și flexibil, față de oricare alt dispozitiv *EMS din piață, oferind utilizatorul si avantajul de neegalat al libertatii de miscare.
VisionBody se adapteaza usor la utilizator in mod automat si individual. Spre deosebire de alte dispozitive EMS, frecventa medie si joasa nu este selectata individual dar este folosita, fata de alte frecvente, pentru modularea semnalului de stimulare si este, prin urmare, o parte integranta a semnalului in orice moment.
In functie de programul de formare frecventele sunt setate la anumite valori implicite, in scopul de a stimula grupele musculare respective intr-un mod adecvat astfel incat sa asigure antrenamentul optim si efectul de relaxare dorit.
VisionBody este dezvoltat si construit in Germania! In ceea ce priveste finisajul, functionarea, precum si fiabilitatea, VisionBody indeplineste cele mai inalte criterii de calitate germana.
TIMPUL INSEAMNA BANI!
Pune pe costumul pe tine si incepe schimbarea! Este foarte simplu! Fara electrozi sau costum ud, fara cabluri si prize! In acest fel, nu mai pierzi timp prețios.
 
Succesul tau este si succesul nostru, asa ca te asteptam sa experimentezi VisionBody!

Locație