Epilare definitiva cu Laser Dioda de ultima generatie, Depilight Pro, care nu produce arsuri sau alte efecte secundare! Prinde oferta pentru pachet complet 4 sedinte FULL BODY. Scapa de parul nedorit, grija epilarii, de iritatii si foliculita!

Lei 2.499 În loc de 6.000,00 Lei Cupoane comandate 0 Oraș Bucuresti
Discount 58% Site Valabil încă 28 de ore

informații

Cum actioneaza dioda laser?
Energia razei de laser țintește melanina din firul de păr și, prin încălzire (până la 70°C), se distrug celulele responsabile de creșterea firului de păr.
Laserul acționează numai pe acele fire de păr care se găsesc în faza de creștere (activă) și din acest motiv nu toate firele de păr sunt distruse în același timp. La fiecare ședință de epilare se pierd între 15-30% din firele de păr.
După prima ședință se va observa reducerea semnificativa a pilozității, iar la finalul tratamentului dispariția permanentă/ de lungă durată (ani de zile) a părului.
La PURE Salon folosim tehnologie laser de ultimă generație, DEPILIGHT PRO, care nu produce arsuri sau alte efecte secundare. Protocoalele de lucru sunt personalizate pe nevoia fiecărui pacient, după caracteristici anatomo-fiziologice.
Contraindicații:
Sarcina (sau alaptarea)
Dermatita/eczema severă pe zona tratată
Infecții active locale (inclusiv herpes)
Istoric de cicatrici keloide
Cancere/precancere cutanate pe zona ce urmeaza a fi tratată
Epilare mecanică prin smulgere (ceara/aparat/penseta) cu mai puțin de 3 săptămâni înainte (nu se recomandă din cauză că rezultatele vor fi mai slabe)
Administrare de retinoizi orali in ultimele 6 luni
Administrare de medicamente fotosensibilizante (care cresc sensibilitatea pielii la lumina) 
Epilepsie
Boli autoimune sau hematologice

Locație