Slabire in greutate, reduce celulita si imbunatateste tonusul pielii cu pachetul pentru detoxifiere – 1 sedinta de tunel cu infrarosu si 1 sedinta drenaj limfatic! Corpul are nevoie cel putin o data pe luna pentru a se detoxifia. Detoxifierea organismului aduce numeroase beneficii!

Lei 109 În loc de 220,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Bucuresti
Discount 50% Site Valabil încă 44 de ore

informații

Beneficiile drenajului limfatic prin presoterapie sunt urmatoarele
1. Îmbunătățește circulația sangvină și tratează problemele sistemului circulator și limfatic: ameliorează varicele și senzația de brațe și picioare grele și obosite, previne apariția tromboflebitei.
2. Detoxifiază organismul, contribuind la eliminarea mai rapidă a reziduurilor, a proteinelor în exces și a toxinelor.
3. Reduce celulita prin eliminarea excesului de lichid interstițial și prin oxigenarea eficientă a vaselor de sânge.
4 .Ajută la remodelarea corporală prin revitalizarea și oxigenarea țesuturilor.
5.  În combinație cu terapii ca împachetările corporale și electrostimularea, drenajul limfatic prin presoterapie te ajută să slăbești vizibil, în centimetri, și să ai brațe, picioare și un abdomen mai ferme.
6. Tratează problemele digestive: prin masarea abdomenului, este stimulat tranzitul intestinal, este eliminată balonarea și este ameliorată constipația.
7. Consolidează funcționarea sistemului imunitar prin stimularea producției de limfocite care luptă împotriva agenților patogeni (microbi, virusuri, paraziți).Relaxează și tonifiază mușchii, presiunea aplicată prin drenaj ajutându-i să se detensioneze.
8. Diminuează inflamațiile și calmează durerile apărute după un efort susținut, o accidentare sau o intervenție chirurgicală, reducând spasmele musculare și întărind țesuturile conjunctive.
9. Îți conferă o stare generală de bine prin activarea sistemului parasimpatic (cunoscut și sub numele de sistem nervos pentru odihnă și digestie).

Locație