Cu gandul la vacanata, costume de baie si plaja? Remodeleaza-ti silueta si obtine rezultate deosebite cu pachet 9 sedinte Vibromatique, Lipolaser si Cavitatie sau Radiofrecventa! Prinde oferta cu reducere limitata si alege cele mai eficiente terapii.

Lei 299 În loc de 1.200,00 Lei Cupoane comandate 3 Oraș Bucuresti
Discount 75% Site Valabil încă 25 de ore

informații

Vibromasajul se numara printre cele mai placute metode de slabit, eliminarea a celulitei si reglarea metabolismului. Aparatul de vibromasaj, Vibromatique, realizeaza mecanic vibratii, leganare, frictionare, framantare si presare. Acest sistem de vibratii arde grasimile localizate si stimuleaza elasticitatea pielii prin activarea si accelerarea circulatiei sangvine.
Trateaza eficient celulita si recapata-ti fermitatea pielii cu cea mai placuta terapie - VIBROMASAJUL! 
Rezultatele sunt vizibile, pielea este mai neteda si mai ferma, iar circulatia sangvina este imbunatatita. 
In timpul sedintelor de tratament se efectueaza diferite tipuri de masaj cu efecte benefice la nivelul siluetei tale: anticelulitic, drenaj limfatic, spargerea micro si macro nodulilor celulitici, tonifiere a tegumentului, fermitate musculara si peeling.
SISTEMUL LIPOLASER utilizeaza nivele reduse de energie cu laser de lumina rosie (650nm), pentru obtinerea unui efect de fotobioremodelare in zona de tratament. Aceasta stimulare este similara cu calea naturala, prin care corpul utilizeaza energia depozitata in stratul adipos, atunci cand are nevoie de ea. Lipolaserul  nu produce nici un efect anormal, nu afecteaza functionarea normala a corpului, sau integritatea tesutului si / sau a organelor interne.
Iradierea tesutul adipos cu laser de energie joasa creeaza pori de tranzitie in adipocite si accelereaza descompunerea trigliceridelor. Lipidele sunt localizate in tesutul interstitial, de unde sunt procesate prin metabolismul natural si eliminate pe cale limfatica.
Tratamentul poate fi efectuat pe toate tipurile de piele si pe toata suprafata corpului, unde exista depozite nedorite de grasime. Pacientul poate sa-si reia activitatea normala, imediat dupa tratament. 
Rezultatele pot fi vazute / simtite / masurate imediat dupa tratament. Este tipic pierderea a 2-4cm in circumferinta abdomenului, iar acest rezultat poate fi repetat cu fiecare tratament. Un numar total de 8 tratamente de 45 min este recomandat pe o perioada de 4 saptamani (2 tratamente / saptamana). 
Sistemul lipolaser poate tinti reducerea grasimii in zone specifice cu probleme. Prin pozitionarea PAD-urilor laser pe zona tinta (barbie dubla, partea superioara a bratelor, abdomen sau fese) stratul adipos poate fi afectat si redus chiar in zona dorita. Acesta este un avantaj major comparativ cu scaderea circumferintei prin dieta sau exercitiu, ce pot afecta stratul adipos pe intreg corpul, dar nu in zone individuale.
Radiofrecventa trateaza orice tip de celulita, cu rezultate foarte bune chiar si la celulita de stadiu 3-4 si reduce grasimea localizata. Aceasta terapie  presupune distrugerea celulelor ce au incorporata o cantitate mult mai mare de grasime (ca si cantitati si ca volum), prin incalzirea in profunzime a tesutului adipos! Astfel, pe langa topirea celulelor adipoase este eliminat si aspectul de coaja de portocala!
Cavitatia (Liposuctia Virtuala) reprezinta in momentul actual cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale. Procedura presupune spargerea membranei celulare cu ajutorul ultrasunetelor de joasa frecventa ce produc microvibratii, fiind o metoda 100% non-invaziva si nedureroasa!

Locație