Slabire localizata exact unde ai nevoie cu ajutorul tratamentului de Criolipoliza! Sculpteaza si remodeleaza toate zonele corpului cu o metoda non-invaziva, nedureroasa si cu rezultate spectaculoase in timp record! Ingheata pana la -10 grade si topesti pana la 40% din stratul adipos.

Lei 150 În loc de 490,00 Lei Cupoane comandate 30 Oraș Bucuresti
Discount 69% Site Valabil încă 26 de ore

informații

Criolipoliza este un tratament non-invaziv ce foloseşte o tehnologie performanţa de criogenare care elimină definitiv grăsimea în exces. Procedura  reduce ţesutul adipos localizat folosind un sistem de răcire controlat,  încorporat într-un dispozitiv cu vacuum. După acest tratament se instalaeaza procesul natural de eliminare a grăsimilor prin sistemul limfatic. Celulele grase dispar definitiv. Criolipoliza sculptează şi remodelează toate zonele corpului folosind diferiţi aplicatori.
Include mai multe tipuri de aplicatori ce pot fi utilizaţi pe diferite regiuni corporale. Efectul criolipolizei este potentat  de vacuum şi de terapia cu led.După ce sunt criogenate, celulele grase se descompun şi se elimină în mod natural şi gradual,stratul de grăsime devenind mai subţire. Acest exces de grăsime este eliminat treptat în mod natural prin procesul metabolic al corpului.
Rezultatele tratamentului apar în timp în funcţie de cât de repede elimina organismul celulele moarte între 15 şi 30 zile.
Criolipoliza, procedura nu este dureroasa si lucreaza numai la nivelului stratului de grasime fara sa lezeze pielea, fiind utila celor care vor sa-si subtieze cu cativa centimetri talia, coapsele sau bratele.
Este o procedura aprobata FDA, adica rezultatele sunt probate prin teste clinice. Criolipoliza nu este o procedura dureroasa si nu incarca ficatul cu grasimi deoarece distrugerea celulelor grase si eliminarea grasimilor este graduala.
In timpul procedurii, expunerea la temperaturi joase declanseaza procesul de apoptoza, ceea ce duce la declansarea cytokinelor (molecule de natură proteică ce transmit informații între celule diferite) si a altor mediatori inflamatori.
Astfel, celulele inflamatate digera gradual pe cele adipoase afectate in lunile de dupa procedura. Lipidele din celulele adipoase sunt emanate si transportate de sistemul limfatic spre procesare, asemenea grasimii din mancare. Din cauza faptului ca acest proces de curatare a lipidelor este gradual, nu exista o schimbare daunatoare in lipidele din sange sau in procesul de functionare al ficatului.

Locație