Epilare Definitiva cu Laser Dioda 3 lungimi de unda intr-un singur manipul Dioda, Alexandrite si Nd-Yag! Alege sa scapi de parul nedorit cu cel mai puternic aparat de epilare existent pe piata. Potrivit pentru orice tip de par sau piele, trateaza foliculita si elimina firele de par crescute sub piele!

Lei 350 În loc de 700,00 Lei Cupoane comandate 12 Oraș Bucuresti
Discount 50% Site Valabil încă 29 de ore

informații

Sistemul cu care lucram este cel mai complex de pe piata, bazat pe cele trei lungimi de unda esentiale intr-un singur manipul, respectiv Dioda, Alexandrite si Nd-Yag. Aceste lungimi de unda sunt  neinvazive:
Nu afecteaza pielea;
Nu afecteaza organele interne;
Nu provoaca cancer;
Ce se intampla in timpul procedurilor de tratament, inainte si dupa epilat?
La interval de 7-10 zile dupa epilarea primelor 2 zone si 10-14 zile dupa zona a 3-a, veti observa ca firele de par incep sa creasca, insa daca prindeti firul de par, acesta va cadea foarte usor. De ce acest interval de timp? Deoarece firele de par nu sunt dispuse la acelasi nivel.
Zona se va curata frumos si veti avea o perioada(variaza in functie de zone) in care nu vor exista fire de par la suprafata epidermului, dupa care se reia un nou ciclu de crestere al altor fire de par si foliculi. Ce se distruge la fiecare sedinta, nu se mai regenereaza, iar ceea ce va creste pentru urmatoarea sedinta, sunt alte fire de par si alti foliculi…. si tot asa, pana ce organismul nu va mai genera fire de par.
Recomandari inainte de procedura
Pentru ca tratamentul sa aiba efect pe termen lung, este recomandat ca in prealabil sa fie evitata expunerea la UV, preferabil cu 2 saptamani inainte. De asemenea, tratamentul de epilare laser trebuie amanat cu 4 saptamani in cazul in care persoana care alege aceasta procedura a fost epilata recent cu ceara.
Efectele secundare 
Ca si reactie post-tratament, poate aparea o usoara iritatie la nivelul epidermului, numita edem polifolicular care va disparea in 24 h.
Nu se va face dus fierbinte pe zona care s-a tratat, deoarece se accentueaza edemul iritat.
CONTRAINDICATII
Nu exista contraindicatii pe parcursul administrarii anticonceptionalelor, insa pot modifica efectele procedurii cu laserul.
Cu minimum 5 zile inainte si dupa tratament, nu se aplica nicio modalitate de abraziune a pielii, pe zona care urmeaza sa fie tratata (gomaj, peeling, etc)
Este interzisa procedura cu laserul pe timpul tratamentului cu antibiotice( dupa 72 h de la ultima pastila), medicamente pe baza de ibuprofen(nurofen, ketonal aspirina…etc)-24 h de la ultima pastila. Acestea au in continut substante ce fotosensibilizeaza pielea si se pot genera arsuri.
Pe perioada verii si a zilelor cu soare, pe zona care urmeaza sa se aplice procedura, se va aplica crema cu SPH 50+ cu 5 zile inainte si dupa tratament.

Locație