Tratament facial ANTIAGING cu Masca LED – intinerire, regenerare si vindecare! Incearca si tu tratamentul inovator care lupta cu imbatranirea si vindecarea bolilor de piele de la Small and Chic Skin! Prinde oferta cu pret redus pentru 1 sau 4 sedinte.

Lei 119 În loc de 200,00 Lei Cupoane comandate 11 Oraș Bucuresti
Discount 41% Site expirat

informații

Masca LED - Un nou tip de tratamente faciale cu efect de întinerire a pielii, de regenerare și vindecare sunt oferite la cabinetul nostru.. Noutatea se referă la tratamentele cu mască facială cu lumină colorată produsă de LED-uri, una din inovațiile pusă în slujba celor care luptă cu fenomenele de îmbătrânire și vindecarea bolilor de piele. Sau, altfel spus, tratamente cu fototerapie.
Tratamentele cu lumina colorată, cu masca LED, respectiv tratamente faciale cu fototerapie, intră în sfera tratamentelor de întinerire (anti-aging), de înfrumusețare și revitalizare. Cu masca facială cu lumină colorată produsă de LED-uri de joasă putere, precum și tratamentele cu curent galvanic se urmăresc rezultatele cele mai solicitate în dermatologie.
-Întinerire a pielii, imprimarea unui aspect radiant și sănătos;
-Contribuție importantă la diminuarea ridurilor și a liniilor fine, la reducerea în general a aspectului de îmbătrânire;
-Regenerează și revitalizează pielea afectată de soare;
-Ajută mult la scăderea sau eliminarea acneei;
-Are un rol important în tratarea acelor inflamații care produc psoriazisul și eczemele;
-Activează propriul sistem al pielii de regenerare și protecție a pielii.
-Accelerează întinerirea și refacerea pielii în urma tratamentelor medicamentoase.
De la început trebuie spus că tratamentele cu mască cu lumina colorată nu au contraindicații, ele pot fi urmate de orice persoană și în orice anotimp. Pot fi accesate practic de orice pacient și se remarcă prin completa lipsa de durere. Sunt tratamente neinvazive. De fapt, senzația este aceea de expunere la lumina solară.

Locație