Augmentare buze cu acid hialuronic, fara injectare si fara durere, prin metoda Hyaluro Pen. Dr Larisa: si eu imi fac buzele cu Hyaluron Pen!

Lei 500 În loc de 1.000,00 Lei Cupoane comandate 9 Oraș Bucuresti
Discount 50% Site expirat

informații

Stiloul Hyaluron Pen utilizeaza o presiune care face ca acidul hialuronic sa se transforme in molecule Nano Scale si introduce materialul de umplere cu acid hialuronic prin piele. Diametrul acestui flux este de 0,17 mm, de doua ori mai mic decat cel mai mic ac de insulina.
 Hyaluron Pen este perfect pentru marirea buzelor si reducerea ridurilor. Acidul hialuronic ajunge la stratul papilar al dermei, ceea ce face un tratament foarte sigur, practic fara risc de ocluzii sau complicatii grave.
Materialele de umplutura dermice care pot fi utilizate cu Hyaluron Pen au o consistenta mai subtire si pot fi introduse doar in derma superioara a pielii - dermul papilar. Acest lucru in comparatie cu tratamentele injectabile obisnuite ofera un rezultat similar cu traume, disconfort si risc substantial mai mici.
Stiloul Hyaluron este perfect pentru proceduri cosmetice superficiale si imbunatatiri naturale. Umpluturile cu ace dureaza putin mai mult decat aceasta metodă datorita volumului si consistentei care pot fi injectate.
✅Dr Larisa: si eu imi fac buzele cu Hyaluron Pen!

Locație