Pachetul fii perfecta de sarbatori: vrei sa ai un ten perfect, iti doresti o schimbare a look-ului, sprancene simetrice si potrivite fetei tale si gene care sa te scoata in evidenta? Profita de oferta ce contine mezoterapie de lux cu Dermapen, Micropigmentare sprancene, buze sau eyeliner si extensii gene mega-volum!

Lei 1.190 În loc de 1.950,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Bucuresti
Discount 39% Site expirat

informații

Dermapen ofera una dintre cele mai bune si acceptate terapii de rejuvenare faciala, intrucat nu utilizeaza substante chimice si are o perioada scurta de recuperare.
Acele sunt taiate in forma speciala, patentata (micro-leziunile provocate cu astfel de ace se inchid mai repede), cu scopul de a oferi tratamentul medical cel mai sigur si fara a cauza durere pentru pacient.
Toate componentele folosite intr-un tratament Dermapen® sunt non-invazive pentru piele si nu se cunosc efecte secundare ale acestui tratament, spre deosebire de alte tipuri de terapii.
Cum functioneaza sistemul cu micro-needeling Dermapen?
Dermapen tilizeaza cartuse cu ace sterile, individuale pentru siguranta optima a fiecarui pacient. Datorita sistemului vibrator pe verticala, acele penetreaza vertical pielea la adancimi ajustabile, generand micro canale si stimuland capacitatea naturala de vindecare a organismului prin productia de colagen si elastina .
Principiul este asemanator cu cel al laserului CO2 fractionat spre deosebire de acesta putand fi efectuat pentru orice fototip cutanat
Inovatiile aduse de Dermapen in tratamentele tegumentului/pielii
Tratamente personalizate prin functia de ajustare a lungimii acelor in functie de afectiune (cicatrici postacneice adanci sau fibroase), precum si in functie de aria tratata (periocular).
Tratamente fara substante chimice, cu vindecare rapida si cu perioada scurta de recuperare.
Regenerare celulara accelerata prin faptul ca se faciliteaza penetrarea serumurilor bogate in factori de crestere sau in aminoacizi ce stimuleaza fibroblastele (celulele cheie din derm care sintetizeaza colagen) si hranesc celulele de la nivelul dermului stimuland astfel regenerarea tisulara.
Datorita sistemului folosit, absorbtia sustantelor active poate sa creasca cu pana la 3000%, comparativ cu aplicarea traditionala.
„Daunele” produse de ace sunt minime, fara sa afecteze partea sanatoasa a tegumenului, lucru care nu se poate spune despre alte tehnici de refacere a suprafetii pielii (laser, peeling chimic, etc.).
Cum functioneaza terapia microneedeling?
Terapia cu microace se bazeaza pe mecanismele de auto-vindecare ale organismului. Corpul dumneavoastra, reactioneaza la introducerea acelor la fel cum reactioneaza la orice alt obiect care penetreaza pielea. Introducerea de ace chrirugicale foarte subtiri este perceputa de nervii receptori ai pielii ca un stimul.
Acele sunt atat de fine, incat ranirea pielii este nedetectabila – epidermul ramane cvasi intact.
In timp ce la rollerul dermatologic, acele formau o plaga in forma de V datorita rotirii rolei , in cazul Dermapen acele penetreaza tegumentul strict perpendicular,uniform, prin miscari rapide vibratorii, orificiul inchizandu-se aproape instant. Astfel , vindecarae este mult mai rapida comparativ cu sistemele clasice.
In schimb, acest stimul nervos transformat in semnale electrice declanseaza un proces de vindecare in „cascada”.
Celulele pielii din jurul canalului format prin intepare elibereaza factori de crestere pentru celulele nediferentiate care se inmultesc si formeaza noi celule, fibroblastii. Sarcina fibroblastilor este de a migra catre leziune pentru a o vindeca (a inchide rana, de a o repara cu fibre de colagen si elastina).
Canalele produse prin intepare se inchid foarte repede, in termen de 1-2 ore, nefiind necesare interventii speciale.
Transformarea celulelor nediferentiate in celule necesare vindecarii este un proces automat, ca un drum cu sens unic, misiunea finala a procesului este de a forma noi fibre de colagen care se vor integra intre fibrele de colagen existente in dermul superior si care vor „umple” cicatricile atrofice.
Efectul se cumuleaza si se formeaza un nou strat de colagen, proces numit neocolagenogeneza.
Celulele endoteliale care captusesc pe interior vasele de sange (mai ales cele din capilare) sunt stimulate sa se inmulteasca ceea ce duce la formarea de noi vase capilare care vor transporta mai mult sange in piele pentru o mai buna oxigenare si hranire a acesteia. Acest proces se numeste neoangiogeneza.
Etapele:
1. Demachiere
2. Tonifiere
3. Peeling enzimatic
4. Crema anestezica
5. Mezoterapie cu substante specifice si dermapen
6. Masca de calmare
7. Crema SPF
Beneficiile micropigmentarii sprancenelor:
✅Corectarea simetriei si umplerea golurilor
✅Sprancenele capata o noua forma adaptata in functie de fizionomia ta
✅Pigmentul se alege in functie de tonalitatea pielii si a parului din spranceana oferind un look natural sau intens in functie de preferinta clientei
✅Forma corecta intinereste si ofera fetei un nou look fresh
✅Durerea este de intensitate mica sau inexistenta
✅Ustensilele de unica folosinta desigilate in fata clientei
✅Pigmenti organici calitativi
⏰Durata procedurii 1:30 h – 2h
Rezistenta in timp 1-2 ani!

Locație