Albire dentara pentru zambet stralucitor! Prinde oferta cu reducere si beneficiaza acum de 1 sedinta de albire cu Lampa Philips ZOOM! Vei vedea diferenta pe loc, dinti mai albi cu pana la 8 nuante! Efecte imediate, de durata, nu ataca smaltul dintilor!

Lei 950 În loc de 1.700,00 Lei Cupoane comandate 9 Oraș Bucuresti
Discount 44% Site Valabil încă 29 de ore

informații

ALBIRE CU LAMPA ZOOM
Sistemul de albire a dintilor cu lampa cu plasma ZOOM, oferit de clinica noastra ofera rezultate remarcabile in doar 20 de minute de tratament in cabinetul stomatologic.
Procedura este inofensiva si lipsita de disconfort, iar timpul redus de tratament, precum si nuantele foarte luminoase obtinute fac ca aceasta sa fie foarte solicitata mai ales de pacientii pentru care timpul este foarte pretios iar sistemele “take home bleaching” sunt obositoare. 
De asemenea, albirea dentara cu lampa este foarte utila si indicata in cazul unor evenimente care cer un zambet fara cusur intr-un interval de timp foarte scurt (casatorii, party-uri, conferinte, diverse evenimente mondene).
Cu ajutorul sistemului de albire ZOOM! se obtin rezultate intr-un timp foarte scurt. Sistemul de albire in cabinetul dentar poate oferi rezultate de pana la cateva nuante, albind si luminand dintii in mod vizibil. Buzele si gingiile tale vor fi acoperite, protejate, lasand dintii liberi. Apoi gelul de albire este aplicat pe dinti, iar lumina speciala este asezata deasupra lor pentru a activa şi a spori intensitatea albirii.
Stai relaxat si in acest timp dintii tai devin mai albi cu fiecare minut.

Locație