Peeling chimic pentru rezultate extraordinare dupa DOAR O SEDINTA : efect de luminozitate, efect antioxidant, efect depigmentant, anti-age, anti-acnee,anti-cicatrici provocate de acnee. Fara perioada de recuperare. Rezultate exceptionale de la prima sedinta!

Lei 129 În loc de 300,00 Lei Cupoane comandate 11 Oraș Bucuresti
Discount 57% Site Valabil încă 25 minute

informații

Peeling-ul chimic este considerat un act stimulator, regenerativ care mentine tineretea si luminozitatea tenului. El stimuleaza activitatea celulara, induce sinteza de colagen si elastina, avand astfel un efect benefic asupra elasticitatii  si tonicitatii pielii. De asemenea, actioneaza si asupra pigmentului din piele (melanina), ameliorand petele pigmentare induse de soare, aparute dupa leziuni de acnee sau dupa afectiuni inflamatorii.
Este recomandat oricarui tip de ten, in special tenurilor mixte, seborice, hiperseboreice, cu acnee, pori dilatati, tenuri mature, obosite, cu riduri si depigmentari, cu cicatrici lasate de acnee.
Contraindicatii peeling : ten alergic, subtire, cuperoza avansata, pilozitate crescuta, dermatoze, infectie activa bacteriana,virala (herpes) sau plagi deschise, persoanelor insarcinate nu este indicata in nici o perioada a sarcinii, datorita dereglarilor hormonale. Este interzis sa se expuna fata la soare/solar dupa tratament.
Ce asteptari realiste putem avea de la un peeling chimic?
- Un ten mai luminos, o piele cu aspect sanatos, mai bine hidratata.
- Diminuarea aspectului de piele seboreica (ten gras).
- Reducerea ridurilor superficiale, o piele mai fina si neteda.
- Depigmentarea (decolorarea) petelor pigmentare.
- Tonificarea tesuturilor si a fetei – intindere marcata a fetei, de multe ori mai accentuata decat un tratament de lifting chirurgical
- Transformarea ridurilor foarte adanci in riduri superficiale
- Ameliorarea si aplatizarea marcata a cicatricilor sechelare de acnee
Rezultate imediate:
Activarea metabolismului si stimularea detoxifierii tenului,
O asimilare mai buna a produselor de ingrijire,
O stimulare a regenerarii celulelor,
O stimulare a tesutului de colagen si elastina

Locație