Silueta la control! Slabit rapid cu Starvac, LPG si Radiofrecventa – 20 sedinte, pret WOW! Scapa rapid de kg in plus, colacei si celulita cu o combinatie imbatabila de proceduri! Prinde oferta cu reducere LIMITATA de la Aquamarine Beauty Center!

Lei 450 În loc de 850,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Bucuresti
Discount 47% Site Valabil încă 37 de ore

informații

Electrostimularea este o terapie ideala pentru tratarea celulitei! Foloseste curentul de joasa intensitate pentru a stimula musculatura similar exercitiilor de fitness (In doar cateva zeci de minute echivalezi zeci de ore petrecute la sala, fara a depune nici un efort!) contribuind la arderea caloriilor, tonifiere, imbunatatirea circulatiei sangvine si limfatice si implicit accelerand detoxifierea.
Starvac - aparatul care efectueaza un masaj anticelulitic, combinand vacuum-ul (aspirarea) cu palparea si masarea. Metoda Starvac este cea mai eficienta procedura de eliminarea a celulitei, cu rezultate garantate. 
LPG Wellbox - tehnologie revolutionara pentru corp. Lipomasajul efectuat cu LPG este recomandat pentru slabire, sculptare, redarea fermitatii si tonifiere. Stimuleaza si distruge acumularile de grasime si netezeste aspectul de "coaja de portocala" al pielii. 

Locație