Stres, Anxietate, Insomnie? Elibereaza blocajele emotionale, mentale si fizice cu Terapia ACCESS BARS – metoda holistica de vindecare! Elibereaza stresul si tensiunea, induce relaxarea si somnul profund, amelioreaza starile depresive si anxioase pana la disparitia lor!

Lei 99 În loc de 190,00 Lei Cupoane comandate 20 Oraș Bucuresti
Discount 48% Site Valabil încă 24 de ore

informații

Access Bars® - o invitatie la relaxare! Restabileste echilibrul si armonia, cu usurinta totala!
Este o tehnica „hands-on”, dinamica si neinvaziva, care faciliteaza eliberarea blocajelor emotionale, mentale si fizice, inducand o stare de relaxare profunda a corpului si a intregii fiinte.
Corpul uman are o inteligenta proprie, dar nu este conceput sa traiasca in stres pe perioade lungi de timp si daca, devine un stil de viata, poate produce multe schimbari nedorite in starea de sanatate.
Creierul este programat sa perceapa toate experientele, sa le catalogheze pe fiecare ca fiind negative (periculoase), neutre ori pozitive si, apoi, sa reactioneze corespunzator. Le va traduce prin stari de agitatie, oboseala, confuzie, insomnie, dureri de cap, dereglari hormonale si ale sistemului imunitar.
Cu Access Bars®, undele electromagnetice ale creierului incetinesc, favorizand relaxarea totala a corpului, ajungandu-se chiar in starea Theta in timpul sesiunii.
Tehnica implica aplicarea unei presiuni usoare pe 32 de puncte cheie (aka bars-bare) aflate pe cap. Acestea stocheaza componenta electromagnetica a tuturor gandurilor, ideilor, limitarilor, concluziilor, deciziilor si credintelor pe care le avem despre orice.
Atingerea faciliteaza eliberarea de stres si disiparea acelor lucruri care blocheaza anumite aspecte si arii din viata: sanatatea, relatiile, banii, creativitatea, comunicarea, sexualitatea, imbatranirea, etc.

Locație