Sanatatea orala este importanta! Ti-am pregatit pachet pentru igienizare dentara completa, ambele arcade pentru ca tu sa poti zambi cu incredere! Detartraj, Periaj Profesional, Airflow si Fluorizare la SUPER-PRET! Vezi si pachetele pentru Plomba simpla si Sigilare molar!

Lei 150 În loc de 400,00 Lei Cupoane comandate 21 Oraș Bucuresti
Discount 63% Site Valabil încă 8 ore

informații

Tartrul reprezinta placa bacteriana mineralizata. Aparitia tartrului este favorizata de numerosi factori, printre care: lipsa unei igiene orale corecte, alimentatie dezechilibrata, dinti incalecati, plombe sau lucrari dentare retentive, afectiuni generale.
Detartrajul indeparteaza tartrul de pe dinti si de sub gingii , reducand astfel numarul bcateriilor si prevenind aparitia bolilor paradontale. Detartrajul cu ultrasunete, cat si cel manual, nu afecteaza structura dintelui!   
Tratamentul  leziunilor carioase  urmareste indepartarea zonei afectate,conservarea tesutului sanatos si reconstructia  prin obturatie (plomba) a  dintelui .Materialele pentru obturatii sunt biocompatibile,composite de ultima generatie care ofera o cromatica asemanatoare cu cea a dintelui cauzal.Obturatiile fotopolimerizabile refac practic atat functionalitatea cat si estetica dentara dispunand de o gama variata de culori prin tehnica de ultima generatie astfel incat defectele de smalt devin de domeniul trecutului.
Sigilarea dintilor este un proces preventiv in fata pericolului cariilor, care este aplicat in mod special copiilor. Prin aceasta procedura, dintii posteriori sunt acoperiti cu composite fluide care,vor proteja dintii de atacul carios. Stratul lucreaza ca un scut protector. Procesul prin care are loc sigilarea dintilor este unul de scurta durata si nedureros. Stomatologul aplica stratul protector pe fiecare dinte in cateva minute, dupa ce dintele este curatat, igienizat corespunzator si, apoi, uscat. Stratul protector se aplica pe suprafata dintilor de mestecare, acolo unde se regasesc cele mai multe dintre fisuri.
Preventie pe termen lung
Dintii in dezvoltare contin denivelari si mici crapaturi, care ii expun la actiunea bacteriilor ce produc caria dentara. Datorita faptului ca sunt in crestere si ca sunt expusi unei cantitati mari din zahar, pacientii cu varste intre 6 si 14 ani sunt cei carora li se recomanda, in mod special, interventia. Sigilarea dintilor la copii poate avea loc imediat ce dintii permanenti s-au dezvoltat si, astfel, ii vor proteja inca de la inceput. Practic, aceasta operatiune va fi una de preventie pe termen lung, si nu de tratament.

Locație