Lifting facial INSTANT cu Crio Radiofrecventa – tratament de ultima generatie, non-invaziv si fara durere! Trateaza eficient rozaceea, cuperoza, ridurile si liniile fine din jurul ochilor! Efectul de cald-rece provoaca contractarea tesuturilor, stimuleaza productia de colagen si elastina!

Lei 145 În loc de 250,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Bucuresti
Discount 42% Site Valabil încă 37 de ore

informații

Tratamentul Crio Cool Facial + Radiofrecventa este o terapie de ultima generatie, total neinvaziva si care nu presupune nici un fel de durere, stare de disconfort sau recuperare post-tratament.
Ne ajuta sa scapam de orice efect produs de fotoimbatranirea prematura a tenului (rozacee, cuperoza, riduri si linii fine din jurul ochilor) care nu poate fi lucrat cu nici un alt aparat sau terapie neinvaziva existenta la ora actuala pe piata din Romania. Spre deosebire de celelalte tratamentr, Crio Cool reduce varsta biologica a tenului.
Temperatura de -10 grade resimtita la suprafata pielii, impreuna cu cea de 60 grade resimtita in derm, produce un soc termic interior. Acest soc termic are efect detoxifiant, crescand nivelul de oxigen din tesuturi, in timp ce vasele de sange care iriga pielea sunt dilatate. Efectul cald-rece provoaca contractarea tesuturilor si stilumeaza productia de colagen si elastina, astfel se obtine efectul de lifting INSTANT.

Locație