Relaxare si remodelare cu MASAJ anticelulitic, relaxare sau combinat cu bete de bambus – 50 min. sau MASAJ INTENSIV de 100 minute! Alege pachetul care ti se potriveste si bucura-te de cea mai placuta metoda de a scapa de celulita inestetica!

Lei 49 În loc de 70,00 Lei Cupoane comandate 25 Oraș Bucuresti
Discount 30% Site Valabil încă 35 de ore

informații

Masajul de relaxare este o desfatare care creeaza o stare generala de bine, imbunatateste circulatia limfatica si pe cea sanguina, are efect antistres, relaxeaza muschii raniti si suprasolicitati, reduce spasmele si crampele, creste flexibilitatea articulatiilor.
Masaj cu bete de Bambus - Bambusul reprezinta energie, prosperitate si longevitate in cultura chineza, indoneziana, si japoneza.
In China, se spune ca tulpinle de bambus simbolizeaza tinerete vesnica, putere, prosperitate si pace. Asa ca de fapt, terapia masajului cu bambus are radacini vechi si conotatii, probabil, mai profunde.
Acest tip de masaj are numeroase efecte: anticelulitic, drenant, tonic, detoxifiant si energizant. Practicat cu regularitate, masajul cu bete de bambus subtiaza silueta, fluidifica circulatia sangelui si inlatura tensiunea la nivel cervical si lombar.

Locație