Epilare definitiva cu tehnologie franceza SPL Yperion, cea mai avansata tehnologie de indepartare a parului nedorit! Alege pachet 2-3 sedinte SPL zona la alegere sau 2-3 sedinte inghinal total. Oferta valabila exclusiv pentru doamne!

Lei 100 În loc de 165,00 Lei Cupoane comandate 14 Oraș Bucuresti
Discount 39% Site Valabil încă 4 ore

informații

Te rugam sa citesti cu atentie in CONDITIILE DE UTILIZARE contraindicatiile si  modalitatea de ingrijire a pielii  pre si post sedinta SPL.
Specialistii afirma ca noul si unicul patent SPL (square pulse light) de la Yperion, reprezinta inovatia in domeniul luminii pulsate, fiind mult mai eficienta decat IPL.
SPL este constituit din 5 impulsuri de energie consecutive si constante, de aceeasi intensitate. Mai mult de atat, este eliminata posibilitatea oricarei arsuri, dovendindu-se astfel siguranta acestui echipament”. Lumina intens pulsata penetreaza pielea si este absorbita de melanina din firele de par.
Aceasta lumina puternica, la contactul cu pielea se transforma in caldura iar firul de par transmite caldura radacinii lui, distrugand-o. Sute de foliculi de par sunt astfel anihilati cu fiecare impuls de lumina iar fire de par cad in 10-14 zile.

Locație