Ramai in forma cu Power Shape 3 MAX! Scapa de celulita si elimina centimetri in plus rapid si fara efort cu oferta de la Cory’s Beauty Salon, zona Piata Victoriei! Tratament non-invaziv, efect rapid si de durata, rezultate WOW!

Lei 90 În loc de 140,00 Lei Cupoane comandate 29 Oraș Bucuresti
Discount 36% Site expirat

informații

Power Shape 3 Max este tratamentul care imbina cu succes puterea a 3 tehnologii: ultrasunete cavitationale, vacuum si radiofrecventa multipolara. Inca de la prima sedinta se poate observa o intensa actiune lipo (dezintegrarea tesutului adipos) si o progresiva remodelare a profilului corporal pe langa reducerea consistentei masei adipoase.
De ce sa alegi tratamentul anticelulitic Power Shape 3 Max?
1. Este o metoda non-invaziva si non-agresiva.
2. Are efect rapid si de lunga durata.
3. Previne ulterior formarea aspectului de ,,coaja de portocala”.
4. Aspectul pielii este rapid vizibil imbunatatit.
5. Adipozitatile sunt substantial reduse.
6. Conturul este remodelat.
7. Durata unei sedinte de tratament anticelulitic este de 50 minut.
Power Shape imbina puterea a 3 tehnologii:
Ultrasunete cavitationale
Cavitatia este cel mai eficient procedeu de inlaturare a zonelor adipoase si a celulitei cu efecte asemanatoare liposuctiei chirurgicale. Mai exact, cavitatia are la baza actiunea ultrasunetelor de joasa frecventa, care formeaza mici bule de gaz (numite si bule cavitationale) reducand prin implozie volumul celulelor adipoase. Continutul eliberat (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic.
Vacuum
Terapia cu vacuum consta in aplicarea pe zonele afectate de celulita a unui microprocesator care: realizeaza un masaj mecanizat care decompacteaza nodulii de celulita, stimuleaza drenajul limfatic si circulatia sangelui prin dilatarea vaselor si o mai buna oxigenare si reduce semnificativ volumul celulelor adipoase.
Radiofrecventa multipolara
Radiofrecventa produce incalzirea tesutului adipos si a dermului. Aceasta incalzire favorizeaza: eliminarea de toxine si lichide, imbunatateste metabolismul celular si stimuleaza sinteza de colagen cu efect de “netezire” a suprafetei cutanate, aport de elasticitate si fermitate cutanata.
Masajul de relaxare este o desfatare care creeaza o stare generala de bine, imbunatateste circulatia limfatica si pe cea sanguina, are efect antistres, relaxeaza muschii raniti si suprasolicitati, reduce spasmele si crampele, creste flexibilitatea articulatiilor.
Masaj cu bete de Bambus - Bambusul reprezinta energie, prosperitate si longevitate in cultura chineza, indoneziana, si japoneza.
In China, se spune ca tulpinle de bambus simbolizeaza tinerete vesnica, putere, prosperitate si pace. Asa ca de fapt, terapia masajului cu bambus are radacini vechi si conotatii, probabil, mai profunde.
Acest tip de masaj are numeroase efecte: anticelulitic, drenant, tonic, detoxifiant si energizant. Practicat cu regularitate, masajul cu bete de bambus subtiaza silueta, fluidifica circulatia sangelui si inlatura tensiunea la nivel cervical si lombar.

Locație