SLABIT si tonifiere prin antrenament XBODY cu personal trainer! Ideal pentru pierdere rapida in greutate si stimularea musculaturii, fara sa puna presiune pe articulatii! Prinde oferta cu reducere LIMITATA! Program inclusiv in weekend!

Lei 145 În loc de 350,00 Lei Cupoane comandate 36 Oraș Bucuresti
Discount 59% Site Valabil încă o ora

informații

Conceptul german XBody utilizeaza electrostimularea pentru a-ti tonifia musculatura si a slabi in timp record: in doar 20 de minute de antrenament cu antrenor personal inlocuiesti 8 ore de fitness intensiv si arzi pana la 2500 de calorii (500 de calorii in timpul antranamentului, iar restul de pana la 2000 in urmatoarele ore).
Contractiile musculare sunt identice cu miscarea propriu-zisa a muschilor in timpul depunerii unui efort, insa la o intensitate mult mai mare. Electrozii din costum sunt plasati in puncte cheie, astfel ca in cele 20 de minute de antrenament sunt lucrate toate cele 9 grupe musculare ale organismului, si peste 90% din muschii intregului corp, inclusiv cei situati in profunzime.
De ce trebuie sa incerci si tu XBody? Iti tonifiaza ultrarapid musculatura, scazi in centimetri si kilograme, tratezi eficient celulita, previi o sumedenie de afectiuni, si te ajuta sa te recuperezi rapid dupa nastere, accidente sau alte interventii.

Locație