Monitorizarea sarcinii de la inceput pana la nastere cu pachetul MATERNA de la Clinica Fertilia! 9 consultatii obstetricale, 3 ecografii fetale cu morfometrie, 3 ecografii morfologice 4D, monitorizarea starii de bine a fatului, 3 pachete complete de analize, specifice fiecarui trimestru de sarcina.

Lei 3.950 În loc de 5.600,00 Lei Cupoane comandate 11 Oraș Bucuresti
Discount 29% Site expirat

informații

Medicină materno-fetală
Medicina materno-fetală înseamnă monitorizarea sarcinii. Suntem siguri că o să ai un bebeluș sănătos!
Care sunt investigațiile cele mai frecvente?
Consultație obstetricală:
Consultația obstetricală este controlul ginecologic destinat femeii însărcinate. Vorbim despre prima investigație pe care trebuie să o faceți după ce aveți un test pozitiv de sarcină. Medicul vă recomandă, în această primă consultație, analizele și investigațiile imagistice din sarcină.
Ecografia de morfologie fetală trimestrul 1:
Ecografia fetală arată că sarcina este în uter. Exclude o sarcină extrauterină. Această ecografie vizulizează celulele, care vor devein cordul (inima) fătului.
Ecografia de morfologie fetală trimestrul 2:
În trimestrul 2 se pot vizuliza majoritatea organelor fetale. Medicul de medicină materno-fetală vă face ecografia morfofetală la 20 de săptămâni. În timpul acesteia, medicul se asigură că:
placenta este sănătoasă și atașată normal
bebelușul crește corespunzător
Puteți vedea bătăile inimii bebelușului și mișcarea corpului, brațelor și a picioarelor. Puteți afla dacă este băiat sau fată.
Ecografia de morfologie fetală trimestrul 3:
Această ecografie se numește ecografia morfologică placentară. Investigația stabilește gradul de maturare a placentei, dar și cantitatea de lichid amniotic. Ecografia de trimestru 3 permite analiza morfologică optimă a organelor fetale.
Analize de laborator recomandate în sarcină:
Vorbim despre toate investigațiile de laborator necesare gravidei. Dar și de investigațiile genetice ale fătului.

Locație