Ai grija de zambetul tau cu ajutorul profesionistilor de la Pure Smile Dental! Prinde oferta LIMITATA pentru pachet ce contine consultatie cu camera intraorala, detartraj ultrasonic, obturatie compozit superficiala si plan de tratament! Super-pret, clinica eleganta zona Grozavesti!

Lei 199 În loc de 460,00 Lei Cupoane comandate 11 Oraș Bucuresti
Discount 57% Site Valabil încă 6 ore

informații

Tartrul reprezinta placa bacteriana mineralizata. Aparitia tartrului este favorizata de numerosi factori, printre care: lipsa unei igiene orale corecte, alimentatie dezechilibrata, dinti incalecati, plombe sau lucrari dentare retentive, afectiuni generale.
Detartrajul indeparteaza tartrul de pe dinti si de sub gingii , reducand astfel numarul bcateriilor si prevenind aparitia bolilor paradontale. Detartrajul cu ultrasunete, cat si cel manual, nu afecteaza structura dintelui!   
În funcţie de corectitudinea şi eficienţa igienei dentare, precum şi a riscului individual de apariţie a cariei dentare, constatate de către medicul dentist, pacientului i se va propune un plan de control al igienei orale, prin vizite regulate, la 3-6 luni.

Locație