Te doare SPATELE, probleme cu CERVICALA? Alege pachetele pentru Masaj terapeutic, reflexo-terapie, pietre vulcanice sau drenaj limfatic si bucura-te de 50 minute de terapie, in functie de nevoile tale! Specialistii va asteapta intr-o atmosfera calda, relaxanta, cu muzica si arome placute!

Lei 149 În loc de 189,00 Lei Cupoane comandate 14 Oraș Bucuresti
Discount 21% Site expirat

informații

Beneficii Drenaj Limfatic
    * Eliminarea toxinelor si a retentiei de apa. Tratarea celulitei.
    * Reducerea senzatiei de picioare grele, umflate. Detoxifierea organismului.
    * Favorizeaza recuperarea elasticaitatii cutanate. Prevenirea varicelor si a tromboflebitei.
    * Imbunatatirea vitezei prin nodulii limfatici, procesand un volum mai mare de produsi de catabolism, celule moarte, proteine in exces sau toxine.
Terapeuta noastra este si kineto-terapeut, masaje terapeutice si reflexoterapie!!
Iti recomandam 4 sedinte terapeutice si te vei simtii ca nou! Masajul se face pe zona dorita talpi, cervicala , spate etc.
Masajul favorizeaza, de asemenea, acumularea in capilarele limfatice a tuturor reziduurilor prezente in tesuturi si celule, elimina staza limfatica, stimuleaza globulele albe (limfocite) care sunt esentiale pentru apararea organismului impotriva imbolnavirii.
Efecte majore: stimuleaza sistemul imunitar, slabire,  elimina staza limfatica, celulita, retentia de apa, nodulii mamari,  detoxifiaza organismul prin eliminarea toxinelor, scurteaza la jumatate timpul de vindecare in urma unor traumatisme (fracturi, operatii de extirpare, etc.).

Locație