Recapata-ti echilibrul dintre trup, suflet si minte cu sedintele de Masaj cu bambus, relaxare sau anticelulitic, 50 minute de la Salon RXA1! Specialistii va asteapta intr-o atmosfera calda, relaxanta, cu muzica si arome placute pentru masaje cu cele mai bune creme si uleiuri de pe piata!

Lei 69 În loc de 100,00 Lei Cupoane comandate 13 Oraș Bucuresti
Discount 31% Site expirat

informații

Masajul de relaxare este o desfatare care creeaza o stare generala de bine, imbunatateste circulatia limfatica si pe cea sanguina, are efect antistres, relaxeaza muschii raniti si suprasolicitati, reduce spasmele si crampele, creste flexibilitatea articulatiilor.
Masaj cu bete de Bambus - Bambusul reprezinta energie, prosperitate si longevitate in cultura chineza, indoneziana, si japoneza.
In China, se spune ca tulpinle de bambus simbolizeaza tinerete vesnica, putere, prosperitate si pace. Asa ca de fapt, terapia masajului cu bambus are radacini vechi si conotatii, probabil, mai profunde.
Acest tip de masaj are numeroase efecte: anticelulitic, drenant, tonic, detoxifiant si energizant. Practicat cu regularitate, masajul cu bete de bambus subtiaza silueta, fluidifica circulatia sangelui si inlatura tensiunea la nivel cervical si lombar.

Locație