Dermatologie! Electrocauterizare 10 sau 20 papiloame! Clinica TOP SKIN, medic specialist! Este mai bine sa previi decat sa tratezi!

Lei 150 În loc de 380,00 Lei Cupoane comandate 26 Oraș Bucuresti
Discount 61% Site expirat

informații

Papiloamele sunt cauzate de virului HPV si se “hranesc” prin transpiratie si caldura. Virusul care le cauzeaza se  poate transmite usor altor persoane sanatoase (care nu prezinta papiloame), prin contact direct cu o persoana infectata sau cu obiecte infectate. Timpul de incubare este de 1-8 luni. Cel mai adesea se transmite in cadrul unei familii, tinand cont de timpul indelungat petrecut impreuna.
Electrocauterizarea este un proces medical sigur si nedureros  prin care un tesut modificat patologic este ars cu ajutorul curentului electric.
Dermatoscopia este o metoda rapida si neinvaziva de diagnosticare in vivo al leziunilor pigmentare ale pielii. Orienteaza diagnosticul fara biopsie, se vizulizeaza elementele morfologice ale leziunilor si tumorilor cutanate si se pot face diferentieri ale leziunilor pigmentare, vasculare asupra tumorilor maligne ale pielii sau vizualizari de corpi straini restanti in piele.

Locație