Tratament facial revolutionar OxyGeneo – microdermabraziune umeda! Rezultate instant de curatare si exfoliere, oxigenare naturala a pielii si infuzie de nutrienti activi! Pielea este rejuvenata, tenul este mai neted si luminos de la prima sedinta!

Lei 280 În loc de 480,00 Lei Cupoane comandate 9 Oraș Bucuresti
Discount 42% Site Valabil încă 35 de ore

informații

OxyGeneo combina 3 tratamente faciale in unul singur pentru rezultate spectaculoase. In timpul tratamentului au loc simultan o exfoliere blanda a tenului, tesuturile sunt oxigenate si pielea este rejuvenata datorita substantelor active livrate la nivelul acesteia.
Se folosesc 2 capsule minerale, Revive si Illuminate.
NeoRevive - tratament ANTIAGING ideal si pentru pielea sensibila. Ajuta la rejuvenarea tenului, hidrateaza pielea in profunzime si estompeaza aspectul ridurilor.
Capsulele si serurile NeoRevive contin acid hialuronic, peptide si retinol pentru a reduce ridurile si liniile fine si pentru a stimula productia naturala de colagen.
NeoBright - tratament ideal pentru tenul cu aspect obosit, tern si lipsit de stralucire. Pielea devine neteda si luminoasa, reduce petele pigmentare si uniformizeaza culoarea tenului.
Capsulele si serurile NeoBright contin acid azelaic, acid kojic si retinol cu rol antiaging si pentru imbunatatirea si uniformizarea aspectului tenului.
Beneficii:
tenul va fi mai curat si mai luminos
pielea va fi hidratata in profunzime
porii vor deveni vizibil mai mici
sunt atenuate ridurile si liniile fine
efect de rejuvenare
textura pielii este imbunatatita

Locație