Remodelare Corporala cu pachet 35 proceduri la super-pret! Slabire rapida cu cele mai eficiente terapii: presodrenaj, tunel, impachetari si BONUS electrostimulare! Salon elegant, zona City Park Mall!

Lei 599 În loc de 1.200,00 Lei Cupoane comandate 9 Oraș Constanta
Discount 50% Site Valabil încă 24 de ore

informații

Impachetarile redau aspectul ferm si tonifiat, lasa pilea fina la atingere, stimuleaza circulatia sangvina si faciliteaza eliminare retentiai de apa si detoxifierea corpului.
Electrostimularea este o terapie ideala pentru tratarea celulitei! Foloseste curentul de joasa intensitate pentru a stimula musculatura similar exercitiilor de fitness (In doar cateva zeci de minute echivalezi zeci de ore petrecute la sala, fara a depune nici un efort!) contribuind la arderea caloriilor, tonifiere, imbunatatirea circulatiei sangvine si limfatice si implicit accelerand detoxifierea.
Impachetarile la tunel sau termocuverta, in functie de produsul cu care se fac ajuta la slabit sau la imbunatatirea aspectului pielii.
Presodrenajul corect realizat (prin presarea ganglionilor limfatici, nu a musculaturii) accelereaza microcirculatia si eliminarea reziduurilor nocive, toxinelor, deseurilor metabolice din organism.

Locație