Elimina toxinele din organism si scapa de aspectul inestetic de coaja de portocala cu pachetele de 10 sedinte Presodrenaj, Vacuum, Electrostimulare sau Lipolaser! Prinde oferta cu reducere LIMITATA si bucura-te de tonifiere, eliminarea celulitei si a apei in exces!

Lei 250 În loc de 500,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Constanta
Discount 50% Site Valabil încă 24 de ore

informații

LIPOLASERUL este un tratament sigur, non-invaziv si nedureros pentru combaterea celulitei, eliminarea grasimii localizate si conturarea unui corp frumos.
Avantajul acestui aparat fata de altele de acest gen este ca grasimea, odata lichefiata, se reface mai greu.
PRESOTERAPIA este echivalentul unui masaj de drenaj limfatic efectuat de mainile pricepute ale unui terapeut. Functia de baza a aparatelor de presoterapie este de a imbunatati circulatia sanguina si limfatica a picioarelor, a bratelor si a taliei prin umflarea si dezumflarea camerelor aflate in costumul de presoterapie. Aparatul functioneaza prin compresia blanda si diferentiata a aerului in fiecare camera de tratament. Acesta are programe de drenaj limfatic presetate, cu o durata a unui tratament complet de 45 minute.
Presoterapia este ideala pentru persoanele care sufera de probleme circulatorii cum ar fi: retinerea de apa in tesuturi, celulita, edeme veno-limfatice, insuficienta a microcirculatiei periferice. Prin masajul de drenaj limfatic realizat, se deblocheaza ganglionii limfatici, se elimina stazele reducand circumferintele, se normalizeaza circulatia venoasa si cea limfatica.
Vacuumul este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli), prin care se reuseste spargerea si antrenarea celulelor. Prin vacuum este stimulata circulatia sanguina cu pana la 400%, iar productia de colagen creste cu pana la 130%.
Electrostimularea arde grasimea, tonifiaza musculatura si efectueaza in acelasi timp un drenaj limfatic estential pentru eliminarea toxinelor din organism.

Locație