Tonifiere si slabire cu tratament complet 5 sedinte de Tunel, Presoterapie, Tunel, Impachetare si Radiofrecventa faciala! Scapi de celulita si topesti cm in plus fara sa depui efort! Prinde oferta cu reducere si elimina aspectul inestetic de coaja de portocala, aripioarele si colaceii de grasime!

Lei 199 În loc de 500,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Constanta
Discount 60% Site Valabil încă 24 de ore

informații

Impachetarile la tunel sau termocuverta, in functie de produsul cu care se fac ajuta la slabit sau la imbunatatirea aspectului pielii.
Presoterapia este un tratament corporal complementar terapiilor din pachet. Prin drenaj se accelereaza microcirculatia si eliminarea reziduurilor nocive, toxinelor si deseurilor metabolice din organism ajutand foarte mult la detoxifierea organsimului.
Electrostimularea arde grasimea, tonifiaza musculatura si efectueaza in acelasi timp un drenaj limfatic estential pentru eliminarea toxinelor din organism.
Radiofrecventa faciala este cea mai noua tehnologie in terapiile beauty.
Undele de radiofrecventa actioneaza cu termolipoliza selectiva pentru a trata si infrumuseta. Astfel radiofrecventa conduce o temperatura ridicata in profunzimea tesuturilor, pentru a trata din interior problema.
Radiofrecventa bipolara trateaza cu succes zona ochilor iar radiofrecventa tripolara are efect de lifting facial in zona fetei, gatului si a decolteului, rezultatele fiind vizibile chiar de la prima sedinta.

Locație