Ai peste 30 de ani? Tenul si-a pierdut din volum? Mareste si ridica pometii cu injectare Acid Hialuronic! Obrajii capata volum si obtii efectul de lifting facial pentru un aspect intinerit si proaspat! Efecte de durata, fara efecte adverse, medic specialist!

Lei 1.700 În loc de 2.800,00 Lei Cupoane comandate 18 Oraș Bucuresti
Discount 39% Site expirat

informații

Acidul Hialuronic este o substanta proprie organismului uman. Fillerul injectabil este obtinut in laborator, este biodegradabil si se prezinta sub forma de gel clar, transparent. Gelul este injectat cu un ac fin, in cantitati mici, sub rid ameliorand aspectul acestuia.
Fillerele cu acid hialuronic sunt cele mai folosite substante de umplere atat pentru remodelarea buzelor cat si pentru stergerea ridurilor profunde sau pentru remodelajul volumetric al fetei. Acidul hialuronic este un component fiziologic al tegumentului si structurilor corpului nostru, fiind tolerat fara reactii de respingere.
Cat timp dureaza? Tratamentul este simplu si rapid, efectul fiind vizibil instantaneu. Nu este necesara testarea prealabila. In general tratamentul dureaza 30 minute, dar depinde de corectia pe care o doriti. Rezultatele obtinute sunt indelungat, dar nu permanente. Durata afectului are variatii individuale si depinde de multi factori (varsta, tipul de piele, locul injectarii, stilul de viata, activitatea musculara, tehnica folosita). In general, aspectul se mentine aproximativ un an.

Locație