Efect anti-aging instant, 8 sau 10 FIRE PDO Cog BARB 4D! Lifting Facial de ultima generatie cu procedura nechirurgicala, fara timp de recuperare! Spune adio ridurilor incapatanate si arata mai tanara cu 10 ani la clinica eleganta, zona Mall Vitan! Medic specialist

Lei 3.100 În loc de 5.200,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Bucuresti
Discount 40% Site expirat

informații

➡️Lifting facial 8 fire PDO Cog BARB 4D
➡️Lifting facial 10 fire PDO Cog BARB 4D
Firele resorbabile PDO au efect de lifting subdermal si reprezinta o terapie estetica non-chirugicala si non-invaziva. Procedura este simpla si rapida, stimuleaza actiunea fibroblastelor si nu este dureroasa, realizandu-se sub anestezic local. Acestea produc fibrozarea tesuturilor din zona, dand nastere colagenului de tip I si III. Aria de aplicare a firelor este Sistemul Muscular Superficial Aponeurotic (SMSA), mai precis HIPODERMUL
Cum se realizeaza liftingul cu fire resorbabile PDO?
Tratamentul cu fire resorbabile PDO presupune introducerea unor ace fine incarcate cu mini fire de polidoxanona (PDO) care raman in piele odata ce acele sunt indepartate. PDO este un material extrem de sigur, folosit in mod obisnuit in chirurgia cardiaca. Este resorbabil in totalitate, nu produce reactii alergice si nu are efecte secundare.
Fire resorbabile COG
Firel COG sunt fire mono (singulare) cu „ghimpi” in jurul lor care le ajuta sa se prinda de piele. Acest tip de fire PDO pot imbunatati structura pielii, avand un efect de lifting.
De asemenea, acest tip de fire imbunatateste productia de colagen in jurul „ghimpilor”.
Fire resorbabile durata
Conform producatorilor, efectul de lifting obtinut cu ajutorul firelor PDO dureaza pana la 2 ani, in functie de organismul si stilul de viata al pacientului.
Chiar daca aceste fire sunt 100% resorbite de organism, efectul de lifting ramane si este vizibil imediat dupa procedura. Rezultatele finale pot fi observate dupa 2 -3 luni.
Tratamentul cu fire PDO stimuleaza reintinerirea si creste elasticitatea pielii, imbunatateste aspectul general al fetei prin eliminarea ridurilor, reda conturul facial si are si un efect terapeutic, crescand circulatia limfei si a sangelui.
Tratamentul dureaza foarte putin, intre 30 si 40 de minute.
Beneficiile tratamentului cu fire PDO
Tratamentul cu fire PDO poate fi folosit si de persoane de 20 de ani, care isi doresc modificarea formei fetei, cat si de peroanele peste 30 de ani pentru estomparea ridurilor si ridicarea fetei.
Indiferent de cine alege sa le foloseasca, firele PDO au urmatoarele beneficii:
-nu necesita spitalizare, doar anestezic local
-nu are efecte secundare sau reactii adverse
-procedura simpla si rapida
-nivel ridicat al satisfactiei clientilor
-combinarea cu alte terapii (mezoterapie, PRP)
-procedura non-agresiva
-stimuleaza actiunea fibroblastelor
-revitalizeaza productia de elastina si colagen
-pielea devine mai neteda, unifoma si stralucitoare
-introducerea firelor in tesutul adipos mobilizeaza depozitele de grasime prin stimularea sistemului limfatic

Locație