Alege promotia pentru Implant dentar Zimmer sau Dentin si bucura-te din nou de zambetul tau! Servicii de calitate superioara, medici specialisti! Se plateste separat in cabinet bontul protetic si coroana pe implant

Lei 450 În loc de 1.960,00 Lei Cupoane comandate 10 Oraș Bucuresti
Discount 77% Site Valabil încă 30 de ore

informații

CE ESTE IMPLANTUL DENTAR
Implantul dentar este submenit sa inlocuiasca radacina dintelui, cel mai frecvent este facuta din titan si mai nou din zirconiu. Implantul este suportul coroanei protetice ce va inlocui dintele lipsa.
Implantul dentar poate fi folosit ca sprijin pentru o singura coroana, pentru punti dentare sau pentru proteze dentare. Motivul cel mai frecvent intalnit pentru amanaarea interventiei de implant dentar este frica fata de durere si discomfort in timpul interventiei; idea ca pretul implantului dentar este prohibitiv.
Operatia de inserare a implantului dentar este complet nedureroasa, necesitand strict anestezie locala pentru eliminarea complete a durerii. In cazul pacientilor anxiosi se poate apela la sedarea sub observatia medicului anestezist pentru a elimina complet orice teama a pacientului.
In ceea ce priveste costul intervetiei: protezarea prin implant dentar impedica aparitia altor probleme datorate lipsei dintilor, pe termen lung costul implantului dentar este recompensat atat prin efectele benefice cat si prin durata de viata a acestuia.
ACCEPTAT VS RESPINS DE ORGANISM
Implantul dentar este acceptat de organism in proportie de 97% din cazuri si este cea mai biocompatibila metoda de inlocuire a unui dinte.
Dintii lipsa vor fi inlocuiti fara afectarea dintilor vecini sau a gingiilor.

Locație