Detoxifierea organismului prin Drenaj Limfatic, 50 de minute! Stresul, sedentarismul, depunerile adipoase etc., tulbura buna circulatie a limfei in corpul nostru. Scapa de probleme cu ajutorul drenajului limfatic, prin masaj: rol detoxifiant, antiaging si amelioreaza ridurile!

Lei 49 În loc de 100,00 Lei Cupoane comandate 55 Oraș Bucuresti
Discount 51% Site Valabil încă 36 de ore

informații

Care este rolul terapeutic al drenajului limfatic?
Stresul prelungit, sedentarismul, pozitia incorecta sau statul prea mult pe scaun, depunerile adipoase sau celulitice, interventiile chirurgicale, tulburarile de circulatie periferica, afectiunile cardiace, pulmonare, renale si endocrine sunt numai citiva dintre factorii care tulbura buna circulatiei a limfei in corpul nostru. Aceasta situatie poate fi remediata cu ajutorul drenajului limfatic, prin masaj.
Este vorba de un complex de tehnici manuale, utilizate pentru facilitarea eliminarii lichidelor in exces, pe care limfa le aduna si purifica, odata cu traversarea ganglionilor, inainte de a intra in circuitul sanguin.
Drenajul limfatic are rol detoxifiant, anti-aging, amelioreaza ridurile, cicatricile, eczemele.
Ajuta la eliminarea grasimilor, creste imunitatea, creste tranzitul intestinal, combate procesele inflamatorii subacute si cronice.
Amelioreaza bolile autoimune, bronsitele cronice, sinuzitele cronice, acneea, eczemele si sindromul de oboseala cronica.
Ce contraindicatii are drenajul limfatic?
Contraindicatiile de care trebuie sa tinem cont sunt:
infectiile acute;
sindroamele febrile;
inflamatiile la debut;
trombozele venoase;
afectiunile cardiace majore decompensate, respectiv angina pectorala, obstructiile
coronariene si valvulopatiile semnificative, insuficienta cardiaca.

Locație