XBody Dorobanti Sector 1! Slabit rapid si tonifiere cu 4 sau 8 sedinte cu personal trainer! Ideal pentru pierdere rapida in greutate si stimularea musculaturii in cel mai scurt timp! Rezultate WOW fara prea mult efort! Prinde oferta cu reducere LIMITATA

Lei 199 În loc de 480,00 Lei Cupoane comandate 22 Oraș Bucuresti
Discount 59% Site Valabil încă 6 ore

informații

O sedinta XBody decurge foarte simplu! Imbraci costumul special cu electrozi, si efectuezi miscari usoare conform indicatiilor antrenorului. Costumul este conecta la o consola, de unde se seteaza programul de lucru si intensitatea curentului. Prin stimularea cu ajutorul curentului electric, muschii sunt lucrati in profunzime, fara a se pune presiune pe articulatii (ca in cazul antrenamentelor traditionale cu greutati).
Contractiile musculare sunt identice cu miscarea propriu-zisa a muschilor in timpul depunerii unui efort, insa la o intensitate mult mai mare. Electrozii din costum sunt plasati in puncte cheie, astfel ca in cele 20 de minute de antrenament sunt lucrate toate cele 9 grupe musculare ale organismului, si peste 90% din muschii intregului corp, inclusiv cei situati in profunzime.
De ce trebuie sa incerci si tu XBody? Iti tonifiaza ultrarapid musculatura, scazi in centimetri si kilograme, tratezi eficient celulita, previi o sumedenie de afectiuni, si ta juta sa tereculerezi rapid dupa nastere, accidente sau alte interventii.

Locație