Este timpul pentru inlocuirea distributiei la masina dumnevoastra? Prinde oferta limitata si vino la V&V Auto Moto Group cu cele mai bune conditii si mecanici specialisti calificati!

Lei 196 În loc de 400,00 Lei Cupoane comandate 9 Oraș Bucuresti
Discount 51% Site Valabil încă 6 ore

informații

Schimbarea kit-ului de distributie este o actiune de preventie care se realizeaza in intervale de timp si kilometri ce sunt indicati de producatorul masinii pe care o conduceti, in principiu acesta fiind 60.000km sau 4 ani.
Odata cu schimbul kit-ului de distributie, recomandam schimbarea pompei de apa cat si a setului de accesorii. Totodata, fulia de la alternator va fi verificata iar daca este nevoie, recomandam sa o schimbati pentru o functionare si un sunet placut al motorului dvs.
Ce cuprinde serviciul de inlocuire distributie?
Kit Distributie OE sau OEM
Pompa Apa
Set Kit Accesorii
Antigel
Oferim garantie pentru lucrarile de kit distributie efectuate in cadrul service-ului nostru, cu obligatia de a efectua toate lucrarile pe care noi le consideram necesare pentru bunul mers al motorului dvs.
V&V Auto Moto Group va pune la dispozitie serviciu dedicat de schimb kit distributie la preturi competitive si manopera de calitate, efectuata doar de mecanici calificati in domeniu. La sfarsitul efectuarii inlocuirii distributie, se realizeaza obligatoriu verificarea tuturor indicatorilor motorului cu aparatura speciala din cadrul atelierului nostru. Specificam faptul ca service-ul nostru este autorizat RAR si detine toate avizele si autorizatiile necesare.

Locație