Cearcanele, ridurile si ochii umflati sunt o problema? Acidul hialuronic RRS HA Eyes se adreseaza zonei sensibile de sub ochi - desemnat cel mai bun produs injectabil! Rezultate instant de hidratare, anti-rid, diminuarea cercanelor profunde! Medic specialist, clinica zona Lacul Tei

Lei 450 În loc de 900,00 Lei Cupoane comandate 20 Oraș Bucuresti
Discount 50% Site Valabil încă 47 de ore

informații

Cat timp dureaza? Tratamentul este simplu si rapid, efectul fiind vizibil instantaneu. Nu este necesara testarea prealabila. In general tratamentul dureaza 30 minute, dar depinde de corectia pe care o doriti. Rezultatele obtinute sunt indelungat, dar nu permanente. Durata afectului are variatii individuale si depinde de multi factori (varsta, tipul de piele, locul injectarii, stilul de viata, activitatea musculara, tehnica folosita). In general, aspectul se mentine aproximativ un an.
Acidul Hialuronic este o substanta proprie organismului uman. Fillerul injectabil este obtinut in laborator, este biodegradabil si se prezinta sub forma de gel clar, transparent. Gelul este injectat cu un ac fin, in cantitati mici, sub rid ameliorand aspectul acestuia.
RRS HA Eyes
Este special conceput pentru regiunea perioculară. Conţine acid hialuronic nereticula. În plus, conține substanţe biorevitalizante (vitamina C, peptide, resveratrol, siliciu organic, melilot, troxerutină), special selectate pentru a fi tolerate de către ochi.
Efectele obţinute: hidratare, biorevitalizarea regiunii perioculare, anti-rid, diminuarea cearcănelor profunde şi a edemelor.

Condiții de utilizare

 

Locație